Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Spripaalikiharat kutrit on pop!

Kaupallinen yhteistyö: Remington

Spiraalikiharat kutrit on pop!

Lempeää lainetta, löysää kiharaa ja pehmeää tyyliä on ollut nyt kampauksissa pitkään. Vaihteeksi on taas supermuodikkaan spiraalikiharan aika astua esiin! Itse muistan tämäntyylisen kiharan urani alkuvaiheelta, ja olen todella fiiliksissä tästä muodista jälleen.

Remington Pro Tight Curl 10mm -puikkokiharrin mahdollistaa pienen läpimittansa asioista napakan kiharan tekemisen.

Puikkokihartimella voi tehdä kiharat niin lyhyeen kuin pitkäänkin tukkaan. Jos sinulla on lyhyt, edestä pidempi hiusmalli, saat supermuodikkaan kampauksen kihartamalla etuosan kunnon spiraalikiharalle. Pöyhi kihara auki hiusvahalla. Jos hiuksesi ovat polkkamalliset, saat kihartimella vaikka pöyhkeän afron aikaiseksi hetkessä. Kihara kannattaa avata käsillä haroen, ja lisätä siihen ensin vahaa, sitten vielä lakkaa, pää alaspäin suihkuttaen. Pitkä tukka vaatii kihartamisen pienissä, raudan kokoisissa osioissa, mutta kampauksesta on mahdollista saada todella iso ja näyttävä. Kihara toimii myös hienosti erilaisten kampausten pohjana.

Jos sinulla on luonnonkiharat hiukset, toimii tämä rauta aivan mahtavasti oman kiharan virkistäjänä, erottelijana ja kohentajana.

Suosittelen aina kihartamiseen sopivaa lämmöltä suojaavaa kampausnestettä kihartamisen alle. Suihkuta kuiviin hiuksiin, kauttaaltaan tai osio kerrallaan kampausnestettä, joka antaa tukea kutreille ja suojaa lämmöltä. Jos kohennat omaa kiharaa, suosi alempaa lämpötilaa ( 130°C-170° ), jos taas teet suoriin hiuksiin spiraalikiharaa, käytä korkeampaa lämpötilaa ( 180°C-220°C ).

Remingtonin puikkokihartimessa on nelinkertainen pinnoite ja ultrasileä pinta, joka tekee kiharasta kiiltävän ja poistaa sähköisyyttä kutreista.

Mukavaa tässä kihartimessa on myös sen hinta. Sen voi ostaa joko joululahjaksi tai itselle, hinta 39,95 € ei päätä huimaa!

 

Lue myös tämä:

Kampausideoita vapuksi Remingtonin laitteita apuna käyttäen

Kaupallinen yhteistyö: Remington

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *