Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Pari klassikkoa ja muutama uusi ihastus. Pukinkonttiin ihania meikkejä!

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

Ihania meikkejä! Pari klassikkoa ja muutama uusi ihastus!

Nämä kaikki löytyivät Lykon -verkkokaupasta, kun mietin sopivia tuotteita vinkattavaksi pukinkonttiin.

Meikkipakistani löytyi ennen aina MAC Cosmetics Face & Body Foundation  mutta nyt se oli jostain syystä tippunut sieltä pois. Onneksi tilasin tuotteen nyt itselleni, koska muistin taas miksi se on niin ihana.

Face & Body peittää sopivasti, se on ohut ja sitä voi kerrostaa loputtomiin halutessaan, ilman että lopputulos näyttää paksulle. Vedenkestävä tuote kestää hikoilua, eli sopii siksi esimerkiksi täydellisesti juhlameikkiin. Painelemalla ihoa puuteripaperilla illan aikana, meikkipohja säilyttää hehkunsa ja iho upean kuullon. Rakastan tätä meikkivoidetta!

Meikkipohjaan panostaminen kannattaa aina!

Tilasin testiin Ofra Cosmetics Foundation Sculpting Wand -varjostusvärin ja ihastuin! Mieletön määrä pigmenttiä, helposti työstettävä koostumus ja täydellinen sävy! Tuote sopii käytettäväksi voidemaisena varjostuksena kasvoille ja minulla tämä loistava uusi tuttavuus sujahtaa oitis työpakkiini.

Jos varjostukset ja korostukset kiinnostaa, mutta pelaaminen voidemaisilla tuotteilla ei houkuttele, suosittelen klassikkoa; NYX Highlight & Countour Pro Paletten hankintaa. Super hyvä setti puuterimaisia sävyjä, jotka sopivat myös luomiväreinä käytettäviksi.

Uusi rakkauteni on Face Stockholm Cream Blush poskipunan sävy Florence. Käytin tätä ihanuutta oitis niin poskille, luomille ja huulille. Sen hienostunut ruskea sävy sopii täydellisesti vaalealle iholle, antaen hehkua ja raikkautta meikkipohjaan. Koostumus on ohut ja siinä on juuri sopivasti pigmenttiä.

Värit silmämeikissä kiinnostaa minua aina! Omistan valtavat määrät luomiväripaletteja, mutta rehellisesti sanottuna, juuri tällainen minulta puuttui!

Makeup Revolution Reloaded Palette Sugar Pie on niin herkullinen setti kirkkaita pastelli sävyjä, etten voinut vastustaa houkutusta tilata sitä. Tässä meikissä käytin varmaan seitsemää paletin sävyistä, mutta väri kuin väri sopii käytettäväksi sellaisenaan koko luomelle helppona arkimeikkinä.

Ihania meikkejä! Ah!

Saan ilokseni tarjota teille vielä alekoodin! Käytä koodia  RIIAKOIV20  ja saat -20 %  koko ostoksesta Lykon verkkokaupasta. Koodia voi yhdistää kampanjoihin, eikä se koske kalentereita tai brändejä; Dr Dennis Gross, Dyson, The Ordinary, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals, Sensai, NanoLash, Redken, Kérastase tai Sisley.

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

3 kommenttia

  1. Noora/prettyawesome kirjoitti:

    Hello,
    Mä haluisin testaa ton Macin meikkivoiteen. Sävy vaan mietityttää? Mikä sävy sulla on? 🙂

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Moikka, mulla on sävy N2, se on aavistuksen tummempi kun mitä käyttäisin yleensä, mutta aika kiva silti. Puoli astetta vaaleampi olisi perfect, mutta luulen että astetta vaaleampi on liian vaalea mulle. Sekoitettuna varmaan sävy olisi paras noista kahdesta.

  2. Noora/prettyawesome kirjoitti:

    Mä taidan ottaa tuon N2, koska sitä just kattelin ja nyt kun sullakin on se niin luulen, et on aika passeli. Mielummin inan tummempi, kuin liian vaalea ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *