Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Alekoodi Lykolle, voimassa 48h!

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

Alekoodi Lykolle! Olen tosi innoissani että sain mahdollisuuden tarjota teille alennuksen seuraavan 48h ajan,  Lykon verkkokaupasta.

Sain tehdä tilauksen Lykon verkkokaupasta, ja koska valikoima on niin huikea, tuli tilattua yhtä sun toista. Valikoimista löytyy paljon luottotuotteita, brändejä joita olen aina halunnut testata ja sitten se tärkein, tuotteita joita ihan oikeasti tarvitsen. Päätin valita ostoslistalle tällä kertaa juuri sellaisia kosmetiikkatuotteita, joita meikkipakistani nyt ihan oikeasti puuttuu.

Olen etsinyt viime aikoina huulipuna palettia, jossa olisi sävyjä laidasta laitaan. PIXI Pixi + Louise Roe Cream Rouge Palette on kätevä kuljettaa töissä mukana ja siitä voi sekoittaa sopivan sävyn, jos sellaista ei ole valmiina ( mitä kyllä epäilen ). Kolmiulotteisuuden tekeminen huulimeikkiin onnistuu helposti, kun värit ovat samassa paletissa. Ja mikä kätevintä, ei tarvitse avata jokaista huulipunaa, kun etsii sitä oikeaa sävyä kuvauksissa.

Olen kaivannut pakkiini lisää puuterimaisia poskipunia. Tykkään seteistä, joissa on mukana muutama sävy. Niistä voi sitten käyttää joko yhtä sävyä, tai sekoittaa kaikkia vivahteita ja tehdä oman mixin.

Makeup Revolution Flamingo Mini Trio Blush Oh My Blush  valikoitui ostoskoriin huikeiden sävyjen vuoksi. Super kätevästa metallirasiasta  tuli lisä bonus, kun avasin postipaketin.

Tilasin myös MAC Paint Pot voidemaisen luomivärin, Revlonin Ultra HD huulipunan ( itselleni heräteostoksena, koska RAKASTAN Revlonin punia! ), Maybellinen Gel Eyelinerin ( markkinoiden paras! ), Lykon oman paksun rajauskynän testiin ja Maria Nilan True Soft Argan Oil hiusöljyn.

Monta tuotetta jäi vielä odottamaan seuraavaa tilausta, koska Lykon valikoima on niin mieletön.

Nyt se ihana juttu! Minulla on teille alekoodi, joka on voimassa 48 h, alkaen tänään 15.9.2021. Koodi on voimassa 17.9.2021 saakka.

Kun tilaat, tee näin:

  • Lisää mukaan alekoodi RIIAK20 ja saat kassalla -20 % alennuksen koko ostoksesta
  • koodia ei voi yhdistää kampanjoihin, eikä ole voimassa seuraavien brändien/tuotteiden kohdalla; kalenterit, tri Dennis Gross, The Ordinary, Nanolash, Eminence, Creed, Catrice, Essence, Elixir Cosmeceuticals, Redken, Kérastase ja Sisley.

 

Lue. myös tämä:

Meikkipussi syyskuosiin

5 vinkkiä miten saat silmämeikin kestämään

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *