Hae
Riia Koivisto

Misellivesi suosikkini

Misellivesi suosikkini! Tadaa!

En ole koskaan ollut mikään misellivesi fani, mutta töissäni meikkaajana käytän näytä nopeita ja helppoja puhdistus vesiä paljonkin. Niillä on helppo puhdistaa asiakkaan meikki tai jos korjaan meikkipohjaa kesken kuvauspäivän, putsaan vanulapulla ihon kätevästi silmämeikkiä sotkematta.

Huomaan palaavani aina yhteen ja samaan tuotteeseen, ja se onkin kulkenut meikkipakissani mukana jo muutaman vuoden ajan. Näissä duuneissa jyvät erottuvat akanoista aika nopeasti.

 

Oriflame Diamond Cellular Micellar Solution -misellivesi on mielestäni hyvä, koska

  • se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
  • tuote ei tuoksu liikaa
  • pumppupullo on super kätevä
  • tuote kosteuttaa ihoa
  • ei sisällä saippuaaa eikä alkoholia

Miksi en suosi misellivettä normaalisti päivittäisessä ihonhoidossani? Koska vaikka vesimäinen puhdistus korvaa puhdistusemulsion, kasvoveden ja silmämeikin poistoaineen, en koe että jatkuvassa käytössä iho puhdistuisi tarpeeksi hyvin. Pidän misellivettä pikapuhdistuksena, joka on kätevä kosmetiikka tuote mukaan matkalle, treenikassiin tai extra puhdistukseen toisen puhdistustuotteen kaveriksi.

Jos miselliveden käyttöönsä haluaa, suosittelen neutraalia herkällekin hipiälle sopivaa tuotetta, kuten tämä Oriflamen tuote on.

Puhdistusvesi on myös maailman kätevin sellaisina iltoina, kun meikit meinaa jäädä kokonaan putsaamatta ja nukkumatti viedä voiton.

 

Lue myös tämä:

Yksinkertainen ja tehokas ihonhoito; herkän ihoni kulmakivet

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *