Hae
Riia Koivisto

Moikka kaikille!

Moikka,

Olen Riia Koivisto, 47 vuotias meikkaaja-kampaaja-kukkastylisti.  Kirjoitin aiemmin Meikkipää by Riia & Laura -blogia kolleegani kanssa, mutta aikansa kutakin eli päätimme laittaa Meikkipäät pakettiin pari viikkoa sitten. Koska en kuitenkaan osaa ajatella elämääni ilman bloggaamista, olen täällä nyt! Ja se on ihanaa!

Elämäni intohimot ovat kauneudessa, kukissa, hyvässä ja helpossa ruoassa, lapsi arjessa, muodissa ja mukavassa tyylissä. Ajattelin nyt laajentaa kirjoittamistani näihin kaikkiin aiheisiin. Luvassa siis sopivassa suhteessa kaikenlaista lifestyle juttua.  Kauneuden saralta tulen kertomaan tärppi tuotteista ja niistä  ihanuuksista, jotka minua kiinnostavat minua juuri nyt, unohtamatta pitkän linjan suosikkituotteita, jotka ovat kulkeneet meikkipakissani jo monet vuodet luottotuotteina.

Kukkajuttuja tulen jakamaan teille varmasti paljon, koska kukat täyttävät elämästäni nykyään ison osan. Ja kukkia ei elämässä voi koskaan olla liikaa! Helppoja vinkkejä, hoito-ohjeita, värien hauskaa yhdistelyä yms luvassa.

Meidän perheen ruokavalio on hyvin sekalainen. Kokkaan paljon ja tyylini on ”helposti hyvää ja terveellistä ruokaa”. Noudatan itse suurimmaksi osaksi ketogeenista ruokavaliota ja olen erittäin allerginen kananmunalle, joten meidän perheessä munat ovat ruokavaliosta pois kokonaan ihan vaan turvallisuus syistä. Tyttärelläni on maitoallergia ( minulla on ollut se myös lapsesta saakka, mutta ketoruokavalion myötä pystyn nykyään käyttämään laktoosittomia tuotteita sopivassa suhteessa ). Poikani söisi pääasiassa oikeaa ruokaa, eli aloittaa jo aamun usein perunalla ja kastikkeella, ja mieheni on kaikkiruokainen. Kirjoittelen siis rennolla otteella ruokajuttujakin ihan varmasti tänne aina silloin tällöin.

Rakastan vaatteita, kirppiksiä, nettikauppoja, muotia ylipäätään. Mutta olen nykyään aika iisi pukeutuja, eli menen tyyli ja mukavuus edellä, enkä pukeudu vaatteisiin joissa en tunne oloani hyväksi. Muoti kulkee kauneuden mukana, eli siitä varmasti jutustelen täällä kevyesti muiden juttujen lomassa.

Kertokaa miltä kuulostaa, tulkaa mukaan seuraamaan mua tänne ja instaan @fabriiak ja erityisesti, toivokaa juttuja joista haluaisitte kuulla!

Ihana tavata teidät täällä!

Pus,

Riia

 

2 kommenttia

  1. suvimaarit kirjoitti:

    Tervetuloa joukkoon ? Kiva päästä tutustumaan – Maarit (Arjen suklaasuukkoja)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *