Hae
Riia Koivisto

Kesä tulee ja sähkönsiniset ripset!

Tuote saatu.

Hei siis,  RAKASTAN sähkönsinistä ripsaria. Aina kun aurinko alkaa paistaa, kevään merkit ilmestyä ja kalenteri kertoo että kesäkin saapuu, minua alkaa kiinnostaa meikeissä värit.

Olen muutenkin, ihan ympäri vuoden, meikkaamisessa värien rakastaja. En taida edes omistaa ruskeaa tai harmaata luomiväriä ( siis omassa meikkipussissani ).

Sininen mascara on vaan niin ihana.

Pieni päivetys iholla, muutama pisama ja mikä raikkaus tuosta lookista tuleekaan! Ihanin yhdistelmä mielestäni on että luomilla on kuparin svyistä helmiäisluomiväriä ( näitä ihanuuksia on esim Essencen luomiväripaleteissa ) ja ripsissä sinistä ripsaria. Huulilla ja poskilla jotain pinkkiä ja se on siinä. Love it!

Tässä kuvassa alla arki look, jossa juuri tämä raikas tyyli, iholla kevyttä BB-voidetta ( palaan tähän ihanuuteen myöhemmin ) ja poskilla reilusti punaa. Silmiin en kaipaa rajausta aina sinisen mascaran kanssa, ainakaan arkena. Juhlameikki onkin sitten asia erikseen.

Pari viikkoa sitten minua ilahdutti ihanan Artdecon paketti, jossa oli juurikin tuollainen sininen ripsiväri. Korkkasin tämän heti vappuna käyttöön ja tulen käyttämään varmasti läpi kesän.

 

Vinkki!

Muistattehan että ripsiväri pitäisi uusia noin 3kk välein, olipa sitä sitten käytetty loppuun tai ei. Ripsiväri kestää hyvänä siitä kun pakkaus on avattu ja sinne mennyt ilmaa vain rajatun ajan. Jotta tuubiin ei pääsisi ilmaa ja tuote ei pääsisi kuivahtamaan ennen aikojaan, älä pumppaa, vaan pyöritä harjaa saadaksesi väriä sopivasti harjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *