Hae
Riia Koivisto

Käsidesi x 3

Käsidesi x 3 . Tarvitsemme laadukkaita käsien desinfiointiaineita varmasti vielä pitkään! Siksi päätin listata markkinoiden parhaimmat ja kertoa ne teille.

Top 3 – käsidesien suosikit tällä hetkellä ovat heittämällä nämä! Tästä kolmikosta jokainen tuote tekee ihon ihanan tuntuiseksi, tuoksuu hyvälle ja kosteuttaa. Olen heittänyt hyvästit kaikille niille käsien desinfiointiaineille, jotka jättävät ihon limaisen tuntuiseksi, kuivattavat ihoa tai haisevat pahalle.

Kannan aina laukussa mukana omaa käsidesiä. Ennen kauppaan menoa ja kaupasta ulos tullessa, hoidan käsiäni omilla hyviksi havaituilla tuotteilla, en kaupan halvoilla geeleillä. Tämä, koska olen jo kertaalleen kuivattanut käteni niin huonoon kuntoon, että en enää halua samaan tilanteeseen.

Neal´s Yard Hand Spray tuoksuu taivaalliselle. Sitruunaruohon ja vetiverin tuoksu on niin ihanan raikas, että käytän suihketta aina ennen kun menen asiakkaan kasvojen lähelle. Iho tuntuu puhtaalle ja kosteutetulle. Rakastan!

Naviter Hoitava Käsidesi tuoksuu piparmintulle. Raikas käsidesi tuntuu kun iholle suihkuttaisi minttuvettä.  Tuote on kevyen vesimäinen ja super kosteuttava. Kätevä pumppupullo on kevyt kuljettaa myös mukana.

The Body Shop Lemon Moisturising & Cleansing Hand Gel  muistuttaa eniten klassista käsidesiä koostumukseltaan. Kuitenkin sillä erotuksella että se tuoksuu ihanan raikkaalle sitruunalle eikä tunnu tahmealle. Se puhdistaa kädet ja jättää iholle hennon tuoksun.

 

Työssäni meikkaajana olen todella lähellä asiakkaan nenää, ja siksi on todellinen bonus, että käyttämäni käsidesi tuoksuu hyvälle ja raikkaalle, eikä liian voimakkaalle. Nämä kaikki kolme kulkevat mukanani eri kasseissa, meikki pakissa ja autossa.

Ollaan tarkkoja, pestään käsiä ja käytetään käsidesiä. Vielä me tämä korona taltutetaan!!!

Käsivoiteiden kärkikaarti

Käsidesi suosikit Top 3 – nämä tuotteet eivät kuivata käsiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *