Hae
Riia Koivisto

Edullisia kosmetiikka löytöjä!

 

Edullisia kosmetiikka löytöjä 

Tämä postaus oli asiassa tosi helppo tehdä. Omasta kylppäristä ja työpakista löytyy näitä edullisia arjen pelastajia. Näistä kaikkia ostan kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen.

Lidl Cien -kynsilakat maksavat alle kaksi euroa ja kestävät ainakin minun kynsissä lähes viikon siisteinä. Värivalikoima vaihtelee kauden mukaan ja minulle tarttuu mukaan ruokakauppa reissulla usein joku uusi sävy. Kesän neon -lakat olivat ehdottomat suosikkini, mutta kyllä tämä kuvassa oleva sävykin houkuttelee. Ostin sen itseasiassa tänään kaupassa käydessäni!

Nivea Double Effect Eye Makeup Remover  on heittämällä paras silmämeikinpoistoaine. Palaan tähän aina, vaikka välillä haluankin testata jotain muuta. Herkkä silmäisenä pelkään öljymäisiä silmämeikinpoistotuotteita, mutta en tätä. Nivean poistoaine ei tee sumeita silmiä, vaan iho tuntuu kostealle ja ennenkaikkea koko silmämeikki lähtee helposti pois.

Essence I Need a Miracle -mascara on jokaisen euron väärti! Tämä ripsiväri tekee kaiken mitä lupaa, ja enemmänkin. Noin 3,50 € maksava ripsiväri jaksaa hämmentää minua jatkuvasti, se on todella hyvä.  Harjan muoto on erinomainen ja sillä saa muutamalla vedolla tuuheat ja erotellut ripset. Kynnys uuden ripsivärin hankintaan hintansa puolesta on erittäin matala, jos vanha on alkanut yhtään kuivahtaa.

Tigi Bed Head Masterpiece Hairspray on yksinkertaisesti todella hyvä hiuslakka! Klassikko hiuskiinne ei tahmaa, se antaa keskivahvan pidon, tuoksuu hyvälle ja suojaa kosteudelta. Tämä lakka on kulkenut hiuspakissani mukana jo parinkymmenen vuoden ajan. Sen hinta on laskenut roimasti alkuvuosilta. Iso pullo kestää käytössä pitkään.

 

 

Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel  on yllättänyt minut täysin! Geelimäiset tuotteet eivät koskaan aiemmin ole olleet suosikkejani, koska olen kokenut geelin jättävän iholle nihkeän kalvon. Mutta tämä ihanuus imeytyy hetkessä, kosteuttaa vartalon ihoa super tehokkaasti ja tuoksuu kevyesti aloe veralle. Tähän vartalo geeliin on itseasiassa rakastunut myös meidän perheen lapset, ihon rasvaus menee hetkessä eikä geeli tunnu enää iholla tuotteen levittämisen jälkeen.

Onko sinulla edullisia kosmetiikka löytöjä, joista haluaisit kertoa myös minulle?

 

Lue myös tämä:

Meikit alle kympin -Top 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *