Hae
Riia Koivisto

Jussi -gaala look ja maailman parhaimmat etkot!

Jussi -gaala look ja maailman parhaimmat etkot!

Ensin minua harmitti, kun kuulin että korona järjestelyiden takia eivät Jusseissa ehdolla olijoiden avecit voi osallistua gaalaan. Harmitti itseasiassa aivan vietävästi.

Olin varannut Svantelle ja minulle hotelli St.Georgesta huoneen. Lastenhoitaja oli buukattu jo kuukausia aikaisemmin. Sitten pohdittiin että perutaanko kaikki nuo ja minä jään lasten kanssa kotiin. Kunnes keksin, että järjestän etkot hotellihuoneessa parin ystäväni kanssa ja lähden sitten gaalan päättyessä mukaan juhlahumuun jatkoille.

Paras päätös ikinä!! Ystäväni Annakaisa ja Tiiu saapuivat hyvissä ajoin hotellille juhlavaatteissaan ja valloittivat hotellihuoneen ison sängyn. Olin käynyt ostamassa meille shamppanjaa ja tapaksia. Höpistiin ja kuunneltiin musiikkia, kunnes tv-lähetys alkoi. Jännitti aivan valtavasti.

Ikäväksi ja suureksi ihmetykseksi rakkaani ei voittanut Jussi -palkintoa, mutta hetken harmituksen jälkeen tajusin, että ei se mitään haittaa. Ehdokkuus oli jo huikea voitto! Ja sitä paitsi, Svante oli minulle voittaja!

Tilasin juhlamekkoni Asokselta, kengät kaivoin kaapista ihan sattumalta mukaan ilman sen kummempaa ajattelematta. Olin ostanut ne kesällä Kierrätyskeskuksesta muutamalla eurolla. Sydän sukkahousut löytyivät edellisenä päivänä Lidl Outletista kahdella eurolla, aivan sattumalta. Miia Magian korvikset sain joululahjaksi Svantelta ja halusin siksi laittaa juuri ne korviini. Kukkakruunun sidoin asusteeksi, koska olenhan kukkadaami. Laukku on ostos Lontoosta, viimeiseltä ulkomaan matkaltani, juuri ennen kun korona alkoi.

Jatkot olivat super kivat! Porukka oli melko pieni ja oli niin kiva tanssia pitkästä aikaa. Muutenkin oli ihana olla Svanten kanssa juhlimassa! Jutella uusien ihmisten kanssa ja tavata vanhoja tuttuja.

Kyllä me oltiinkin kaivattu jo juhlia!

Jussi -gaalan etkot ja jatkot olivat pieni hengähdys arjesta. Miniloma ja staycation Helsingissä. Monta kärpästä samalla iskulla; ihana ilta ystävien kanssa ja super kivaa rakkaani kera juhlahumussa.

Tätä iltaa jaksan fiilistellä vielä pitkään!

 

Lue myös tämä:

Ihanat kesäjuhlat ja täydellinen mekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *