Hae
Riia Koivisto

Maalauskurssi lokakuussa! Ilmoittauduin Krista Launosen maalauspajaan!

 

 

 

Maalauskurssi lokakuussa! Ilmoittauduin mukaan Krista Launosen maalauspajaan ja on niin ihanaa, että nyt on jotain mitä syksyltä odottaa. ’

Korona-aika toi minulle mukanaan uuden harrastuksen; aloin ilman mitään sen kummempaa tietoa tai tajua mistään, maalata. Menin ihan ensimmäisenä Krista Launosen maalauskurssille, josta sain mielettömän kipinän uuteen harrastukseen.

Kristan tapa opettaa on huikea. Haluan ehdottomasti kokea sen uudelleen. Juuri nyt tuntuu, että kaipaan apua maalauksessa, vahvistusta että kuka tahansa, minäkin voin aivan hyvin maalata, harrastaa ja nauttia siitä. Ilman sen kummempia suorituspaineita.

Farmilla ollessani aloin todella kaivata maalaamista, koska keväällä ja kesällä en koskenut maaleihin enkä siveltimiin lainkaan. Maalaamisessa parasta on, että ajatukseni ovat täysin poissa työasioista ja muista arjen askareista. Uppoudun taiteen maailmaan niin täydellisesti, että voin helposti maalailla vaikka koko päivän, juoda kahvia ja kuunnella musiikkia täysin intensiivisesti, ja olla ihan omissa maailmoissani. Kaipaan tuota intensiivistä tunnetta ja oloa aivan valtavasti! Kaipaan myös värien sekamelskaa ja toisaalta niiden harmoniaa.

Kun maalasimme viime viikonloppuna koko perheen kanssa pitkästä aikaa, huomasin heti että tämä on se flow tila, jonne nyt kaipaan. Työrintamalla on ollut hyvin hetktistä pitkään, ja tämä harrastus tuo täydellistä vastapainoa siihen.

Voin lämpimästi suositella maalauspajaa kenelle tahansa, joka haluaa rauhoittua, oppia jotain uutta, tuntea voimakkaasti tai kokeilla sytyttääkö taide. Kurssi on mahtava lahjaidea ystävälle, puolisolle, äidille, isälle tai kenelle tahansa. Se on mieletön mahdollisuus vaikka yrityksen virkistys päivänä.

Taide ylipäätään on upea mahdollisuus. Aivan kaikille.

Lue myös nämä:

Carolina Grunérin maalauskurssilla

Aikuisenakin voi löytää uuden harrastuksen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *