Hae
Riia Koivisto

Mistä haaveilen juuri nyt? Haaveet, toiveet, unelmat.

Mistä haaveilen juuri nyt? Haaveet, toiveet, unelmat, mitä ne ovat?

Pysähdyin miettimään tätä, kun sain ajatuksen kirjoittaa blogiin postauksen aiheesta. Elämä on aika hyvää juuri nyt, ja huomasin, etten ihan hirveästi halua mitään ihmeellistä, aika arkisia asioita lähinnä. Haaveeni ja toiveeni ovat pieniä ja varmasti myös ihan toteutettavissa.

Haaveilen yhteisestä ajasta rakkaani kanssaSe on ykkös toiveeni tällä hetkellä.

Pari päivää sitten havahduin siihen, että minulla ei oikeastaan ollutkaan niin kova ikävä lapsia, kun luulin. Kun olen käynyt kotona täältä Farmilta, olen ehtinyt olla lasten kanssa, halia ja pussailla, laittaa heidät nukkumaan ja herätellä aamuun, viedä jopa dagikseen ja kouluun. Mutta en ole oikeastaan lainkaan ehtinyt nähdä Svantea. Yksi yö kotona on tosi lyhyt, Svante on myös kuvauksissa, on yhteinen aika todella pieni. Viivyn kotona yhden yön ja lähden seuraavana päivänä valoisan aikaan ajamaan takaisin Farmille. Olemme nähneet ihan vilauksen verran vain toisiamme.

Tavallaan on aika ihanaa, melkein kymmenen yhteisen vuoden jälkeen huomata, että on toista aivan valtava ikävä. Ikävä on kuitenkin mielestäni hyvin positiivinen tunne.

Ikävä saattaa myös johtua siitä, että ennen koronaa pääsimme aina säännöllisesti pienille minimatkoille kahdestaan, kävimme ystävien kanssa joskus ulkona syömässä ja kahdestaan pienillä hotelli lomilla. Kun korona iski, kaikki jäi ja olemme olleet vaan kotona, koko perhe yhdessä. Sekin on ollut erityistä aikaa, niin hyvässä kuin pahassa, mutta päällimmäisenä tunteena olen tosi kiitollinen tästä ajasta yhdessä. Mutta vitsi että kaipaisin sellaista pientä aikuisten irtiottoa arjesta, niin että ehtisimme ihan oikeasti olla yhdessä, jutella kuulumisia ja päivittää elämää. Sen lisäksi että kumppanini on elämäni rakkaus, on hän myös paras ystäväni.

Mistä sinä haaveilet juuri nyt?

 

Lue myös tämä:

Yllättävä miniloma ja ihana kesä-Hesa rakkaan kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *