Hae
Riia Koivisto

Yllättävä miniloma ja ihana kesä-Hesa rakkaan kanssa

Yllättävä miniloma ja ihana kesä-Hesa rakkaan kanssa, niin paras viikonloppu pitkään aikaan! Svante oli kutsuttu ystävän 40v piknik juhliin, mutta pari päivää ennen juhlia, havahduimme, että miksemme kysyisi famoa ja fafaa hoitamaan lapsia, niin pääsisimme kahdestaan. Aivan yllärinä heille sopikin lastenhoito pesti, ja me pääsimme kaupungin humuun kahdestaan.

Tällaiset minilomat ja staycationit ovat olleet aina meidän suosikkeja. Pieni irtiotto arjesta ei pettänyt nytkään. Ihan kun olisi tullut käytyä pidemmälläkin lomalla!

Piipahdimme ihan ensimmäisenä terassilla nauttimassa yhdet juomat.

Varasimme hotellihuoneen Klaus K:sta, koska on aina kivempaa jäädä kaupunkiin yöksi, kun tulla taxilla yöllä kotiin. Kävimme hotellilla nopeasti vaan vaihtamassa vaatteet koska sää oli niin mieletön, ja suuntasimme oikeastaan samantien piknik juhliin Suvilahteen.

Hotelliyö mahdollistaa sen, että me vanhemmat saamme nukkua aamulla vähän pidempään ja nauttia aamiaista aivan kaikessa rauhassa.

Svante oli luvannut toimia DJ:nä ja soittaa musaa juhlissa, joten minä nautin loistavasta musiikista, join roséeta ja fiilistelin kesää. Täydellistä.

T’ässä täysin samassa paikassa näin viimeisen kerran myös rakkaan ystäväni Topen Tuska-festivaalien VIP alueella, ennen koronaa. Vuosi sitten Toppe kuoli yllättäen. Olen edelleen surun murtama, enkä oikein ymmärrä tapahtunutta.

Samalla kun kuuntelin rakkaani soittamaa täydellistä musaa, ihana valo asettui olkapäälleni, ja tuntui kun Toppe olisi tullut minua moikkaamaan. Elämän pieniä isoja mysteerejä.

Miniloma oli täydellinen. Aurinko helli meitä ja voi että miten mahtavaa oli tulla kotiin lasten luokse. Kaikki oli mennyt niin hyvin!

Jatkoimme mielettömän kesäpäivän viettoa omalla ja naapurimme pihalla. Lapset uivat ja juoksentelivat pihasta toiseen.

Kesä, olet parasta juuri nyt!

 

Lue myös tämä:

Staycation Hotelli Havenissa, parasta pitkään aikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *