Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Ihonhoitoa aikuiselle iholle

Kaupallinen yhteistyö: Lierac

Ihonhoitoa aikuiselle iholle 

Ihonhoitoa aikuiselle iholle – Lierac Lift Integral -linja on kokenut upean uudistuksen!

Minulle Lierac on tuttu sarja jo vuosien takaa ja suosittelen sarjaa usein asiakkalleni, koska sen tehokkuus ja hoitavuus ovat aina vakuuttaneet minut. Minulla on usein haasteita ihonhoitotuotteiden kanssa, koska ihoni on hyvin herkkä, ruusufinni ja POD ovat osa ihoani. Lierac sarjasta hellävaraiset Rosiologie linjan tuotteet ovat pelastaneet punoittavan ihoni kerta toisensa jälkeen. Kiinteyttäviä ja korjaavia tuotteita käytän aina silloin tällöin kuuriluonteisesti ja jatkuvassa käytössä kaulalle ja decolleteelle, sekä silmänympärysiholleni.

Upeat ekologiset pakkaukset

Lierac Lift Integral sarjan pakkaukset ovat kokeneet huikean muodonmuutoksen.

Samalla kun ihonhoitoa aikuiselle iholle tarjoillaan upeilla tuotteilla, silmä lepää kauniissa pakkauksissa. Päivä -ja yövoiteeseen on saatavilla täyttöpakkaukset, joka on Lieracilla aivan uusi innovaatio. Ekologista!

The Firming Day Dream on kiinteyttävä, silkkinen ja ihoon aivan ihanasti imeytyvä aikuisen ihonhoitoon sopiva päivävoide. Tuote tuntuu raikkaalle ja sopii erinomaisesti käytettäväksi meikin alle. Tuote lupaa kiinteyttää ihoa, lisätä sen kimmoisuutta ja  elastisuutta. Täyttöpakkauksen saa ostettua kun tuote loppuu ja se vaihtuu näppärästi lasipurkin sisälle.

The Tightening Serum on koostumukseltaan juoksevan maitomainen ja samettisen tunteen iholle tuova. Aamuin illoin voiteen alle laitettava seerumi kannattaa levittää myös kaulalle ja decolleteelle. Seerumi tehostaa voiteiden tehoa, todellakin liftaa ihoa ja tekee siitä kimmoisan tuntuisen.

The Eye Lift Care silmänympärysvoide on ihanan kevyt!! Rakastuin tähän tuotteeseen oitis, niin kevyt mutta niin tehokas se on! Tuote sopii käytettäväksi aamuin illoin niin silmän -kuin huultenympärysihollekin. Tämä pieni tuubi tekee iholle ihmeitä.

 

Kehotan kuuntelemaan ihon tarpeita, käyttämään omalle ihotyypille ja iälle sopivia tuotteita. Muutama perustuote ihonhoidossa antaa tukipilarin oikeaan ihonhoitoon. Hyvä puhdistus, seerumi, voiteet sekä silmänympärysvoide kaipaavat enää kaveriksi kuorinnan ja naamion. Erikoistuotteista suosittelen aina panostamaan myös kaulavoiteeseen. 

 

Lue myös nämä:

Silmänympärysihon tuote 10/10 pistettä

Aurinkovoiteiden aika on än-yy-tee-nyt!

 

Kaupallinen yhteistyö: Lierac

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *