Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Aurinkovoiteiden aika on än-yy-tee-nyt!

Kaupallinen yhteistyö: Lierac

Aurinkovoiteiden aika on todellakin nyt!

Kevät saapui ja kesä tulee, ihanaa! Jos et ole vielä ehtinyt päivittää aurinkotuotteita tälle vuodelle, on sen aika todellakin än-yy-tee-nyt! Aurinkovoiteiden aika on viimeistään nyt.

Lierac on monen vuoden ajalta oma aurinkovoide suosikkini. Rakastan näiden voiteiden ohutta, hyvin imeytyvää laatua. Tuotteet sopivat käytettäväksi myös meikin alle, joka tekee niistä upeita. Voiteet ovat hoitavia ja sopivat sellaisenaan iholle, tai ihotyypille sopivan seerumin kanssa käytettäväksi.

Lieracille tyypillinen tuoksu muistuttaa minua joka kerta kesästä ja auringosta. Tuoksu haihtuu iholla kun voide on levitetty.

Miten valita oikea suojakerroin?

  • aurinkosuojavoiteen kerroin kertoo sen, kuinka kauan auringossa pystyy oleilla palamatta, verrattuna siihen, jos auringossa olisi ilman suojavoidetta
  • ihotyypistä riippuen ihon oma suoja-aika auringossa ilman kertoimia on noin 5-30 minuuttia, tarkasta siis oma ihotyyppisi ja valitse kerroin sen mukaan
  • mieti kuinka kauan haluat ottaa aurinkoa
  • mihin kellonaikaan oleilet auringossa, keskipäivällä aurinko on kuumimmillaan ja iho palaa herkimmin, valitse suojakerroin sen mukaan
  • suositko suoraa auringonpaistetetta vai tykkäätkö oleilla varjossa? aurinkovoiteiden aika on nyt, siitä huolimatta, otatko aurinkoa suorassa paisteessa, vai viihdytkö varjossa

Kuinka usein aurinkovoidetta tulee lisätä?

  • aurinkovoiteen levitys aika on parasta tehdä jo puoli tuntia ennen kun menet aurinkoon
  • lisäile voidetta tunnin-puolentoista tunnin välein
  • jos käyt uimassa tai suihkussa, lisää aurinkovoidetta, vaikka tuote olisikin vedenkestävä
  • lisää mieluummin usein voidetta iholle kuin liian harvoin, näin vältyt palamiselta varmemmin
  • siirry varjoon, jos ihosi alkaa punoittaa, ja lisää ohutta vaatetta päälle

Lierac SUNISSIME ENERGIZING PROTECTIVE FLUID SPF 30 -aurinkosuojavoide kasvoille suodattaa lyhyet ja pitkät UVA ja UVB -säteet. Ihanan ylellinen laatu sopii käytettäväksi sellaisenaan kasvoille, tai se on sopiva  meikinalusvoiteeksi.

Lierac SUNISSIME ENERGIZING PROTECTIVE FLUIDE SPF 50+ -aurinkosuojavoide kasvoille suojaava, herkälle iholle sopiva aurinkovoide. Vaikka kerroin on korkea, on se koostumukseltaan ihanan ohut ja helposti levittyvä. Patentoitu anti-age aurinkosuoja on aikuiselle iholle täydellinen.

Lierac SUNISSIME SOS REPAIRING SERUM -after-sun kasvoille ja decolleteelle rauhoittaa, kosteuttaa ja korjaa ihoa auringon jälkeen. Tuote viilentää ihon ja sopii käytettäväksi seerumina vaikka koko kesän. Tämä after sun -seerumi on kuin viileää vettä laittaisi kasvoille, niin ihanan ohut ja super kosteuttava.

Suosin koko kesän korkeita suojakertoimia, jotka antavat turvaa olla auringossa palamatta. Minulle tärkeää aurinko tuotteissa on laadukas koostumus ja että ne eivät jää iholle lillumaan, vaan imeytyvät hyvin. Käytän kesällä myös meikkiä, ja haluan käyttää kevyen meikkipohjan alla aurinkovoidetta. Jos en ota aurinkoa, vaan liikun kaupungilla, käytän kerrointa 30. Jos taas menen rannalle, uimaan, teen puutarhahommia tai olen lasten kanssa auringossa, suojaan ihoni kertoimella 50.

Millaista suojakerrointa sinä käytät?

Yliopiston Apteekin verkkosivuilla on 15.4.-30.4. alekampanja, jossa kaikki Lierac-tuotteet ovat-20%. Tämä alennus kannattaa ehdottomasti hyödyntää nyt ja ostaa kevään ja kesän aurinkovoiteet hyvillä hinnoilla.

Kaupallinen yhteistyö: Lierac

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *