Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Silmäsuihke pelastaa allergia-aikana

Kaupallinen yhteistyö: Aller VEX

Silmäsuihke pelastaa allergia-aikana!

Allergia-aika on monelle valitettavan tuttua jo nyt, vaikka kevät tuntuu olevan vasta aluillaan.Silmät vuotavat, nenä valuu ja olo on tukkoinen. Työssäni meikkaajana näen paljon herkkiä ja ärtyneitä silmiä, joiden meikkaaminen tuntuu rasittavan niitä entistäkin enemmän.

Silloin kun silmät ovat erityisen arat ja allergia-aika pahimmillaan, kehotan unohtamaan silmien meikkaamisen hetkeksi ja panostamaan niiden hyvinvointiin. On hyvä antaa silmille hetki aikaa rauhoittua, ja keskittyä meikissä ihoon ja huuliin. Kun huomion kiinnittää vaikka upeasti punattuun suuhun, ei kukaan muu huomaa ärtyneitä silmiä.

Siitepöly tuo silmiin tunteen, kuin niissä olisi hiekkaa. Silmät ovat kuivat ja kutisevat. Ärtyneet silmät tuntuvat koko olemuksessa, ainakin minulla.

Itse jotenkin jännitän aina silmätippojen laittamista ja pyydän apua puolisolta niiden tiputtamiseen. Se on ehkä syy, miksi en kovinkaan usein käytä silmätippoja, en edes silmien kostuttamiseen. Vaikka meikkaan silmiäni päivittäin, on piilolinssien laittaminen silmiin ja silmätippojen käyttö ollut minulle aina haastavaa. Siksi AllerVEX silmäsuihke on todellinen pelastus herkkä silmäiselle, sillä se suihkutetaan suoraan suljettujen silmien päälle! Silmäsuihke on allergia-ajan todellinen pelastaja!

Silmäsuihke lievittää silmien ärsytystä ja hillistee punoitusta, se antaa silmille kosteutta ja virkistää välittömästi. Suihketta voi käyttää jopa 3-4 kertaa päivässä suljettujen silmien päälle, 3-4 päivän ajan.

Silmäsuihke toimii jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tuote tehoaa jo silloin, mutta parhain ja pitkäaikaisin teho saadaan 3-4 krt päivässä kuurina käytettynä.

Siitepöly ja siitä Ärtyyntyneet silmät – mitkä asiat koen auttavan minua?

  • En meikkaa silmiä vaan annan niiden rauhoittua kunnes pahin ärsytys on ohi
  • Huuhtelen silmiä viileällä vedellä muutaman kerran päivässä
  • Käytän silmäsuihketta 3-4 kertaa päivässä
  • Suosin tuoksutonta silmänympärysvoidetta
  • Uusin ripsivärin säännöllisin väliajoin ja jos silmissäni on ollut tulehdus, heitän vanhan maskaran suoraan roskikseen
  • Suojaan silmäni aurinkolaseilla
  • Vaihdan tyynyliinan puhtaaseen parin päivän välien
  • Huuhtelen hiukset joka ilta, ettei siitepöly kulje hiusten mukana sänkyyn
  • Vaihdan vaatteet kotiin tullessani

Tabletittien  sisältämä perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä, ja D3-vitamiini vahvistaa kehoa. Ravintolisää otetaan tarvittaessa 1 kerran päivässä aterian yhteydessä. Se ei korvaa monipuolista ruokavaliota, vaan on suositeltava lisä, jos haluaa vahvistaa kehon omaa puolustusmekanismia.

Meillä on perheessä muitakin siitepölyallergikkoja ja koen että silmäsuihke on tullut meillä isoksi avuksi. Suihke sopii käytettäväksi sekä aikuisille, että yli 6-vuotiaille lapsille jos oireiden syy on selkeä. Silmäsuihke auttaa myös eläinpölyn tuomaan ärsytykseen.

Onko AllerVEX tuotteet jo sinulle tuttuja?

 

Kaupallinen yhteistyö: Aller VEX

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *