Hae
Riia Koivisto

5 vinkkiä miten saat silmämeikin kestämään

5 vinkkiä silmämeikin kestoon!

Minulta kysytään usein miten ihmeessä silmämeikki oikein pysyisi koko päivän. Minulla on tähän lähes aina samat vinkit. Huolellisuus on yksi tärkeimmistä ohjeistani. Kun pohjatyön tekee hyvin, on pysyvyys  parempi. Lue 5 vinkkiä ja opit helpot ja nopeat niksit silmämeikin keston parantamiseksi.

1. Pohjustus. Pohjusta luomi joko peitevoiteella, luomivärin pohjustus tuotteella tai primerilla.

2. Puuteroi luomet hyvin! Jos iho tuntuu nihkeälle, laita vielä vähän puuteria. Luomen pinnan tulisi tuntua silkkisen pehmeälle, ei yhtään tahmealle. Jos luomelle jää rasvaa, silmämeikki lähtee helpommin päivän aikana kasutumaan luomivakoon ja juonteisiin.

3. Käytä puuterimaisen luomivärin alle voidemaista luomiväriä. Se antaa pitkäkestoisuutta silmämeikkiin, tuo värit esille intensiivisemmin ja helpottaa luomivärin levitystä.

4. Käytä puuterimainen luomiväri aina käden kautta, ( eli ota väriä siveltimeen ja työskentele väri ns. siveltimen sisälle laittamalla ylimääräinen väri kädenselkään) jotta se ei rapise vaan tarttuu hyvin luomelle.

5. Suosi vedenkestävää rajausta ja ripsiväriä.

Sopivat silmämeikki sävyt eri värisille silmille

Voidemainen luomiväri, miksi suosin niitä?

2 kommenttia

  1. Hanna-Kajsa kirjoitti:

    Tosi hyvät vinkit. Nimeomaan tuo, että voidemainen luomiväri ensin halutessaan ja puuterimainen siihen päälle kiinnittämään voidemainen. Ja ilman luomenpohjustusvoidetta en osaisi enää elää – pysyy luomivärit paikoillaan koko päivän ja illankin ?

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos, ihana kuulla! Simppelit helpot vinkit tosiaan niin näillä pääsee kyllä pitkälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *