Hae
Riia Koivisto

Ripsiseerumi = pitkät ripset! Tuote jolla todellakin sain ripseni kasvamaan.

Tuote saatu

Pitkät ripset ripsiseerumin avulla – kiinnostuitko? Sain tämän ripsiseerumin testiin jo edellisen blogimme Meikkipäiden aikaan. Se oli jäänyt kuitenkin jonnekin kosmetiikkakaaoksen alle, ja kun se tuli muutama kuukausi sitten vastaani, päätin aloittaa tuotteen käytön.

Tuoteteksti lupasi pidemmän ja tuuheamman näköiset ripset 4-6 viikossa. Kolmessa kuukaudessa saavutettaisiin lopullinen tulos, jos tuotetta käytettäisiin joka päivä.

 Käytin Grande LASH -MD Lash Enhancing Seerumia joka ilta ja siitä tuli pian iltatoimiini kuuluva rutiini. Unohdin jossain vaiheessa kytätä ripsieni pituutta, kunnes ehkä kuukausi sitten havahduin siihen, että ripseni ovat nykyään melko pitkät! Olen tätä ihmetellyt monissa meikkituotoriaaleissa jo Instan puolella ja saanut valtavasti kyselyitä millä olen saanut ripseni kasvamaan.

Nyt käytän seerumia nyt joka toinen päivä, ylläpitämään ripsieni kuntoa ja pituutta.

Seerumin käyttö on helppoa. Väritön nestemäinen tuote levitetään puhtaaseen ripsirajaan ( ei ripsiin! )  pakkauksen eyeliner siveltimen näköisellä sudilla, joka ilta. Seerumin annetaan imeytyä pari minuuttia ja se on siinä.

Tuote on vegaaninen ja silmälääkäreiden hyväksymä ja testaama.

En voi muuta sanoa kun että, minun ripset ovat todellakin kasvaneet ja tuuhentuneet, vaiva on ollut lähes huomaamaton ja etu aivan mahtava! Suosittelen testaamaan, jos mielit pidempiä ja näyttävämpiä ripsiä, ilman pidennyksiä tai tuuhennuksia.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *