Hae
Riia Koivisto

Juhlat – osa 3.

Juhlat – osa 3.

On aika laittaa piste juhla postauksille ja kirjoittaa viimeinen kirjoitus aiheesta. Tulen varmasti fiilistelemään juhlia vielä pitkään, mutta päätin kirjoittaa vielä mielettömistä lahjoista, joita sain. Lahjat tulevat muistuttamaan minua kaikesta pitkään ja suurella rakkaudella.

Mieletön Synttärilahja

Rakkaani Svante ja ystäväni Jemina olivat laittaneet viisaat päänsä yhteen. Svante kysyi minulta ennen juhlia pari kertaa, mitä toivon syntymäpäivälahjaksi. Asia meni hetkessä ohi, sillä ainoa toiveeni oli nämä juhlat ja kaikki ystävät saman katon alla. Sen muistan sanoneeni, että tavaraa en kaipaa, että jos jotain, niin taidetta mieluummin. Mutta että oikeasti en odota lahjoja.

Svante ja Jemina kuitenkin ideoivat matkakassan, johon sai halutessaan osallistua. En aavistanut mitään.

 

Kun ystävä kolmikko Susanna, Jemina ja Annakaisa johdattivat minut juhlatilan etuosaan, ajattelin että heillä on vaan minulle asiaa. Yhtäkkiä koko juhlaväki lauloi minulle ja Susanna kertoi, että minulle on lahja heiltä kaikilta. Yli sata ihmistä oli osallistunut matkakassaan, ja minulle oli Svanten huomassa sievoinen summa rahaa, jolla pääsisimme koko perhe lomalle.

Tipahdin polvilleni! Nauroin, en osannut oikein sanoa mitään. Jälkeen päin voin sanoa, että menin jotenkin shokkiin ja en tajunnut edes oikein mistä oli kyse. Asia valkeni minulle oikeasti vasta seuraavana päivänä, kun tein matkavarauksen, ja tililläni oli huikea lomamatkakassa.

 

Muut upeat lahjat

Tämän lahjan lisäksi sain lisää lahjoja – mitä???? Miksi??? En voi ymmärtää!

Paketteja oli valtavasti, skumppapulloja kymmenittäin, lahjakortteja ihaniin kauneushoitoihin, ja vaikka mitä! Mielestäni ihmiset tekevät juhlan, ja olisin ollut aivan super onnellinen juhlista ilman yhtään lahjaa. Mutta toisin kävi, sain juhlat, ystävät ja bonuksena huikeita lahjoja.

Olen onnen tyttö!

Nappasin muutaman kuvan lahjoista joita sain. Ihanat Miia Magia Design -merkin korut, joita rakastan! Kauneista kauneimman R-mukin, josta juon nykyään aamukahvini. Mielettömän upean Eero Aarnion Kisun.

Riia 49v

Tämä vähän tärähtänyt kuva kiteyttää kaiken. Onnen, rakkauden ja koko tunteiden kirjon.

Kiitos Svante, kiitos Bom Oy korvaamattomasta avustanne, kiitos ystävät kun olette. Rakastan teitä kaikkia niin, etten pysty pukemaan sitä edes sanoiksi.

Onnellinen 49vuotias nainen kiittää ja kumartaa.

Juhlat osa 1. – #riia49ja28

Juhlat – osa 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.