Hae
Riia Koivisto

Juhlat – osa 2.

Juhlat -osa 2.

Lupasin viikkoja sitten, että palaan vielä juhlahumuun, ja päätin pitää lupaukseni vaikka olenkin ollut laiska kirjoittamaan blogia viime aikoina!

Synttärihumusta on jo aikaa tovi, palautuminen on vienyt aikansa. Ja ihan oikeasti minun on pitänyt jäsentää tunteita ja ajatuksia tuosta upeasta illasta. Välillä vieläkin jään miettimään, oliko minulla todellakin noin huikeat kemut, tuliko nuo kaikki ihanat ihmiset juhliin oikeasti minun vuokseni ja tapahtuiko tuo todella, kaiken korona-ankeuden jälkeen!

Tyyli

Tilasin mekkoni Asokselta. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tiesin heti, että juhlamekko on siinä, painoin tilausnappulaa ja kun se saapui ja sovitin mekkoa, se oli heti minun näköiseni. Ystäväni stylisti Jemina auttoi puvun kanssa ja kertoi, että mekko pitää höyryttää huolella ja sen alle kannattaa pukea ihonvärinen body. Homma oli siis hallussa helposti ammattilaisen ohjeilla.

Kengät valitsin omasta kaapista, varmat ja jalassa hyvät kirppis korkkarit oli valintani juhlaan. Nämä turkoosit kengät olen löytänyt pari vuotta sitten Kierrätyskeskuksesta. Illaksi hankin neonvihreät lenkkarit Zalandosta, jotka vaihdoin loppuillaksi jalkaan. Korvikset löysin aivan sattumalta Zarasta. Meikin tein aivan fiilispohjalta, sen kummempaa suunnittelematta. Kynnet lakkasin vihreän ja sinisen sävyillä, kaikki kynnet eri väreillä.

Ystävät

Kuvat kertoo kaiken, sanoja ei tarvita. Rakastan.

Ohjelma

Rakkaani Svante soitti koko illan levyjä ja oli pyytänyt myös paria muuta DJ-hommia tekevää ystäväänsä mukaan. Kaikilla oli oman tyylistä musaa, mikä oli aivan mahtavaa. Sain Svantelta lahjaksi siis mielettömän soittolistan, jota kuuntelen edelleen lähes päivittäin.

Musiikki oli aivan mahtavaa, ihmiset tanssivat ja pitivät hauskaa!

En kaivanut muuta ohjelmaa juhliin. Ihmiset, ruoka, juoma ja musiikki. Silkkaa täydellisyyttä.

Koska postus venyy jälleen ja edelleen on kerrottavaa, lupaan jatkaa vielä kolmannen osan kirjoittamista. Palaan siis asiaan pian!

Juhlat osa 1. – #riia49ja28

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.