Hae
Riia Koivisto

Meikkaajat Mielenterveyden Puolesta -kampanja

Meikkaajat Mielenterveyden Puolesta – kamppanja!

Lähdin heti mukaan tähän ideaan, keräykseen ja meikkihaasteeseen, kun sosiaalisen median kauneusvaikuttaja kolleegat lanseeraasivat idean ilmoille.

Iso joukko sosiaalisen median meikkiyhteisöä kasasi voimansa yhteen halusta tehdä hyvää. Tavoitteena on jakaa tietoa mielenterveysongelmista, tuoda asiaa kaikkien kuuluville ja kaikkien nähtäväksi, aiheeksi joka ei ole tabu.

” Ei ulkonäkö kerro siitä miten voi ” – sanoo paljon.

Kuulen työssäni lähes päivittäin, kuinka meikkaaminen tuo terapeuttisia vaikutuksia. Että kun meikkaa, mielikin piristyy! Yhdyn näihin lauseisiin täysin! Meikin tuoma vaikutus, sen tekeminen kasvoille ja kosketus ovat asioita, joilla voi voi saada hyvää oloa, piristystä päivään, pienellä asialla. Kaikille pelkkä meikin tuoma terapia ei kuitenkaan riitä, tarvitaan apua ja tukea.

Mieli Ry auttaa ja antaa eväitä elämään, kun sellaiselle on tarvetta. Kriisipuhelin päivystää 24h vuorokaudessa. Älä jää ajatustesi kanssa yksin.

Voit osallistua haasteeseen näin:

  1. tee vihreä meikki someen, ota siitä kuva ja käytä #meikkimielenterveydelle tägiä
  2. osallistu Mielipotti -keräykseen lahjoittamalla haluamasi summa
  3. jaa keräyslinkkiä, jotta muutkin voivat osallistua keräykseen  https://potti.mieli.fi/team/meikkaajat-mielenterveyden-puolesta

Voit seurata kampanjaa ja käydä katsomassa vihreitä meikkiluomuksia Instagramissa ja TikTokissa seuraamalla #meikkimielenterveydelle tägiä.

Yhteyshenkilö Niina Haikara, haikaraniina@gmail.com

 

Lue myös tämä:

Pienyrittäjän korona romahdus ja pieni avunpyyntö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *