Hae
Riia Koivisto

Arki alkoi, Farmi on purkissa ja meidän perhe selvisi!

Arki alkoi! Farmi purkissa! Ja ennenkaikkea, meidän perhe selvisi tästä jännittävästä jaksosta hienosti Svanten aikataulutuksen, lastenhoitajien ja isovanhempien avulla. Jihuu!

Työni Susanna Laineen meikkaaja-kampaajana Farmin kuvauksissa oli ihana. Meillä on aina ollut hyvä kemia Suskin kanssa ja työnteko hänen kanssaan oli huippua. Huomaan jo nyt ikävöiväni meidän aikaisia aamu höpinöitä ja meikkaus hetkiä.

Susannan lookeista on tullut paljon kysymyksiä. Moni on tiedustellut kuka keksi kaikki kampaukset ja päätti millaista meikkiä minäkin päivänä tehdään. Saimme vapaat kädet tuotannolta Susannan lookkiin liittyen, eli tarkoitus oli, että meikki ja kampaus oli hänen näköisensä ja sellainen jossa hänellä oli hyvä olla. Päivän asu määritteli usein kampaustyyliä, samoin kuin sää. Yhdessä keksimme millainen kampaus toimisi missäkin asussa ja aika hetkessä elimme lookin suhteen. Susanna oli aina meikkiin tyytyväinen ( mikä meikaajan unelma asiakas!! ), joten vaihtelin sävyjä fiiliksen mukaan, kuitenkin niin, että juontaja näytti aina itseltään.

Susannan tyylistä vastasi Jemina Hanhijärvi, kämppikseni. Ystävystyimme Jeminan kanssa heti. Monta kertaa puhuttiin, että mikä onni oli saada tehdä töitä yhdessä ja jakaa myös yhteinen Farmi -koti. Emme tunteneet toisiamme ennen kuvauksia, mutta tutustuimme helposti. Olemme molemmat työlle ja perheelle omistautuneita tyyppejä, ja  jaoimme kuvausten jälkeen paljon arkisia asioita yhdessä. Uusi ystävä aikuisiällä on jotain niin arvokasta, että en voi muuta kun olla kiitollinen, että tapasimme!

Koti elämä sujui minun kuvauksissa ollessa aivan mallikkaasti. Sea aloitti koulun ja on nyt ekaluokkalainen, joka tekee läksyjä ja on tullut yhtäkkiä ihan isoksi tytöksi. Monte on kasvanut. myös valtavasti! Svante hoiti arjen kotona töiden ohella aivan super hienosti, ja saimme ison avun myös isovanhemmilta. Lapset nauttivat, kun saivat viettää aikaa paljon mummin ja Veikko-papan, sekä famon ja fafan kanssa.

Arki kotona on lähtenyt käytiin kivasti. Aloitin työt heti FABssa ja kolme päivää tein heti ihan täyttä päivää töitä. Tänään sunnuntaina minulla on ensimmäinen vapaapäivä puoleentoista kuukauteen.

Söimme herkku aamiaisen koko perheen kesken ja nyt makoilemme sohvalla. Luksusta.

Tosi hyvä fiilis syksyn aloituksesta ja jotenkin erityisen odottavainen olo koko loppuvuodesta! Jihuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *