Hae
Riia Koivisto

7v synttärit ja ihanat tarjoilut

7v synttärit ja ihanat tarjoilut!

Sea täytti 7v ja me järjestettiin tietty hänelle kunnon synttäri juhlat. Heinäkuu on juhlinnan kannalta aina hieman haastava, kun monet lomailevat silloin, mutta tällä kertaa meillä kävi kivasti vieraita. 7v synttärit ja tarjoilut – hyvin me vedettiin tämäkin setti!

Sea toivoi heppa -ja yksisarviskakkua. Tapana on ollut, että Svante ja Sea katsovat kuvia ja sitten juhlan sankari esittää toiveensa kakkujen ulkonäön suhteen. Tämän jälkeen Svante tekee parhaansa kakkujen eteen.

Mammalta toivottiin jotain muuta kakkua, karkki lajitelmia ja sateenkaari donitseja. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta, kun meillä oli juhlapöydässä karkkia tosi paljon. Meillä lapset saavat karkkia hyvin pieniä määriä ja Monte ei ( onneksi ) tykkää muista kun vaahtokarkeista. Olen ollut aika tarkka mutsi karkin syönnissä ja se on selkeästi kantanut hedelmää.

Nyt Sea halusi ensimmäistä kertaa kunnolla karkkia pöytään, ja päätettiin että kokeillaan. Ihan hyvin meni, karkkia jäi valtavasti vaikka kaikille varmasti herkut maistuivatkin.

Juhlat olivat ihanat. Sää aurinkoinen tai itseasiassa todella kuuma. Juhlien loppu mainingeissa lapset uivat meidän pihalla uima-altaassa ja nauttivat valtavasti.

Väsyneitä olimme koko jengi juhlien jälkeen. Mutta kyllä sitä tulee vaan iloiseksi siitä, että nyt voi jo järjestää juhlia puutarhassa ja tavata ystäviä, kummeja ja sukulaisia.

Tätä on odotettu ja kaivattu. Ja onhan se jotenkin niin ihmeellistä, että omat lapset todellakin kasvaa!

Onnea ihanin Sea, 7v! Rakastamme sinua valtavasti!

 

5v synttärit puutarhassa

6v synttärit ja helppoja tarjoiluja lastenjuhliin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *