Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Onko sinulla POD, rosacea, akne tai muuten vaan herkkä iho? LED-valohoito auttaa!

Kaupallinen yhteistyö: Skinmed

Olen usein Instassa, täällä ja vanhankin blogin puolella kertonut, että ihoni on hyvin herkkä ja kärsin POD:sta eli perioraalidermatiitista sekä rosaceasta eli ruusufinnistä. Olen aina ollut kova hoitamaan ihoani, ja koen että olen saanut  ikäänkuin ammattitautina nämä kaksi ihoni ongelmaa. Syy miksi oletan näin, on se, että olen testannut ja testannut valtavan määrän tuotteita omalle iholleni, miettimättä sopivatko tuotteet omalle ihotyypilleni.

Kävin muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran Skinmedissä Annella, ja sain kuulla, että jos en nyt ala rauhoittamaan omalla ihollani tuotteiden testausta, rosacea ärtyy varmasti enemmän ja olen pian pulassa ihoni kanssa. Suoraan sanoen säikähdin, ja päätin alkaa heti tuumasta toimeen; suosia vain ihotyypilleni sopivia tuotteita, yksinkertaistaa hoitometodejani ja alkaa käydä LED -valohoidossa.

Edellisen kerran Anne teki ihoanalyysin minulle vuonna 2019 ja nyt, ennenkuin aloitettiin LED-hoidot, tehtiin analyysi uudelleen. Positiivista oli, että ihoni kunto oli parantunut huomattavasti. Ongelma tosin oli edelleen sama, mutta iho rauhallisempi kuin pari vuotta sitten. Punoitus ja ärtyneisyys ovat ihoni kompastuskivet, joten Annen ohjeilla jatkan jälleen ihoni yksinkertaista hoitoa.

LED-valohoito ei tavallaan tunnu miltään. Sen voi tehdä iholle joka sellaisenaan tai toisen hoidon yhteydessä. Hoitoja voi tehdä sarjana tai vaikka vain yhden kerran. Ammattilaiset Skinmedissä osaavat kertoa mikä on juuri sinulle sopiva tapa hoitaa ihoasi. Hoidon kerta hinta on 80 € ja kesto 20 minuuttia.

LED sopii niin aknelle, rosacealle, POD iholle, herkälle ja punottavalle iholle, kuin iholle joka kaipaa vahvistusta. 

Olen käynyt nyt 2 kertaa valohoidossa, ja käyn ainakin vielä kaksi kertaa lisää. Omat hoitoni otan kerran viikossa, jotta saavutamme mahdollisimman parhaan lopputuloksen. Jo yhden kerran jälkeen ihoni rauhoittui kummasti. Punoitus tasaantui ja iho tuntui paremmalle. Nyt kahden kerran jälkeen voin sanoa ihoni olevan jo huomattavasti paremman näköinen ja ihanamman tuntuinen.

Tässä ihoni täysin ilman meikkiä ( paitsi silmät ) heti välittömästi toisen LED-valohoidon jälkeen. En voisi olla tyytyväisempi!

Lisäksi tuo 20 minuuttia ikiomaa aikaa on käsittämätön akkujen lataus hetki, joka sopii minun tyyppiselle ”sata rautaa tulessa” -hahmolle paremmin kuin hyvin.

 

Kaupallinen yhteistyö: Skinmed

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *