Hae
Riia Koivisto

Millainen olisi minun täydellinen päivä?

Me Naiset lehdessä on aina jonkun julkisuuden henkilön haastattelu, jossa hän kertoo millainen olisi hänen täydellinen päivä. Siitä innostuneena aloin miettiä millainen minun täydellinen päivä olisi.

Päätin haastaa itseni haaveilemaan ja kirjoittamaan ylös sellaisen.

Täydellisen aamiaisen nauttisin pihalla omalla terassilla. Valmiiksi pilkottuja hedelmiä ja tuoreita marjoja, täydellisen makuisia tomaatteja, erilaisia juustoja ja siemennäkkäriä. Pannullinen super hyvää kahvia.

Sää olisi aurinkoinen aamu. Ei liian kuuma, mutta sellainen että olisi ihana olla kevyessä mekossa ulkona. En tykkää suorasta polttavasta auringonpaisteesta, mutta rakastan aamuauringon tunnetta ja lämpöä iholla.

Mitä tekisin? Kuuntelisin musiikkia, lukisin lehtiä ja nauttisin linnunlaulusta. Ihastelisin luonnon kauneutta ja mielettömiä värejä aamuauringon paisteessa. Lapset leikkisivät ja nauru raikaisi. Olo olisi odottava ja ihanan kutkuttava, koska pääsisimme Svanten kanssa pian kahdestaan kaupungille.

MInne menisin? Haluaisin kulkea päämäärättömästi kaupungilla, istahtaa terassikahveille ystävien ja rakkaani kanssa. Siirtyä seuraavaan paikkaan ja ottaa lasillisen skumppaa, nauraa, höpötellä ja olla ilman aikatauluja huolettomasti. Lapset olisivat hoidossa, joten ei olisi huolta onko kaikki hyvin tai onko kiire mennä kotiin.

Mitä söisin? Söisin sinisimpukoita ja joisin kuivaa, kylmää valkoviiniä. Ruoan jälkeen nauttisin täydellisen kahvin.

Mitä tekisin illalla? Menisin kuuntelemaan live musiikkia. Haluaisin huumaantua ystävien seurasta, nauttia rakkaani kanssa olemisesta rauhassa, nauraa ja hihkua. Tuntea onnellisuuden tunteen musiikin voimalla.

Missä nukkuisin? Haluaisin nukkua omassa sängyssä, hyvät ja syvät unet. Puhtaissa ja raikkaissa lakanoissa. Olisi ihanaa herätä ilman herätyskelloa aamuauringon paisteeseen. Keittää kahvit, laittaa radio päälle ja muistella ihanaa päivää.

 

Millainen olisi sinun täydellinen päiväsi? Huomaan yllätykseksini haaveilevani aika tavallisista asioista, mikä on mielestäni tosi positiivista. Juuri nyt en haaveile ulkomaanmatkoista vaan ihan tavallisesta päivästä ystävien ja rakkaani kanssa. Huolettomuudesta ja päivästä ilman suunnitelmia tai aikatauluja.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *