Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Pastelliväri kotikonstein ja sävyn ylläpito värillisellä hoitoaineella

Kaupallinen yhteistyö: Four Reasons

Haaveiletko pastelliväristä? Se on mahdollista tehdä kotikonstein ja ylläpitää sävyä värillisellä hoitoaineella!

Muutama viikko sitten vaihdoin hiusten värini blondista pinkiksi. Kävin kampaajalla, jossa hiusten tyvi vaalennettiin ja koko päähän vaalennuksen päälle lisättiin pastellinen hoitoaine. Ajatus oli, että kampaaja teki hiuksiini hyvän pohjan, jota voin itse sävyttää hellävaraisesti kotikonstein.

Olen ennenkin ollut pastellipää ja tykännyt siitä. Nyt syy poistumiseen aivan blodista oli oikeastaan hiusteni huono kunto. Siksi ajattelinkin, että siirryn pikkuhiljaa eteenpäin kohti seuraavaa hiusväriä, testaamalla hoitoaineiden avulla millainen muu vaalea sävy sopisi ihoni väriin parhaiten.

Seuraava väri jää nähtäväksi, milloin muutan sitä, en tiedä, koska viihdyn näissä hattaran värisissä hiuksissa nyt erinomaisen hyvin.

Kun pastelli värjäys tehdään hoitoaineen avulla, se kestää hiuksissa vain muutaman pesun. Väriä on helppo muuttaa vaikka jokaisella hoitoainekäsittely kerralla. Sävyn voimakkuus määräytyy hiusten pohjavärin perusteella. Luonnollisesti vaaleampaan pohjaan on mahdollista saada vaaleampia vivahteita.

Myös se, sekoittaako yhtä vai useampaa värillistä hoitoainetta, tai laittaako värillisten tuotteiden joukkoon tavallista väritöntä hoitoainetta tai naamiota, vaikuttaa lopputulokseen. Mielestäni on hauskaa nähdä miten pienikin vivahde muuttaa koko lookkia valtavasti.

Itse värjääminen on todellakin helppoa!  Sen taitaa niin kampaaja, kuin kotivärjääjäkin.

Teen näin:

Laitan ensin kuppiin väritöntä hoitoainetta, jonka jälkeen lisään Color Maskeja  niin kauan kunnes värimassa miellyttää silmääni. Hoitoainemassa kannattaa sekoittaa pyyhekuiviin hiuksiin, tai jos haluaa intensiivisemmän lopputuloksen, kuivaan tukkaan. Vaikutusaika määräytyy halutun vivahteen mukaan muutamista minuuteista noin 10-15 minuuttiin. Kampaan hiuksia ja katselen miten väri kehittyy. Kun olen tyytyväinen, huuhtelen hoitoaineen pois. Jos väristä tulee liian kirkas, pesen hiukset kerran Deep Cleanse syväpuhdistavalla shampoolla, joka vaalentaa lopputulosta välittömästi.

Four Reasons Color Mask värilliset tehohoitoaineet ovat olleet käytössä minulla sekä töissä että kotona jo pitkään. Suosittelen niitä asiakkailleni ylläpitämään väriä kampaajan tekemän värikäsittelyiden välissä.

Sekoitin omaan päähäni sävyjä useammasta tuubista. Olen huomannut, että pienillä vivahde eroilla saa kivan twistin pastelliväriin. Tykkään valtavasti huurteisesta, hattaramaisesta sävystä, ja siksi sekoitan aina Color Maskit Four Reasons Moisture Conditioneriin.

Käytin omassa sekoituksessani sävyjä Rose, Rose Gold ja Pearl.  

Intagramin stooreista löydät koko värjäysoperaation ja lopputuloksen ihanasta hattaraväristä. Ylläpidän väriä lisäämällä sitä hiuksiin noin kerran-kaksi viikossa.

Kaupallinen yhteistyö: Four Reasons

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *