Hae
Riia Koivisto

Top 3 kulmakynät

Kulmakynien Top 3 lista, tätä on toivottu!

Kulmakarvat ovat nykyään iso osa meikkiä, enemmän kuin silloin kun minusta tuli meikkaaja. Ns. insta kulmat ovat saaneet muidenkin kuin nuorison kiinnostumaan kulmakarvojen meikkaamisesta, ja ymmärtämään miten iso muutos saadaan kulmia kevyestikin kohentamalla.

Suosin ennen lähes aina puuterimaisia kulmakarva värejä. Nykyään tykkään valtavasti kulmakynistä. Niillä on helppo ja nopea tehdä kauniit kulmat ja oikean värin löytyminen on myös jotenkin helpompaa. Kulmakynien laatu on parantunut vuosien saatossa ja markkinoille on tullut paljon uutuuksia.

Minun Top 3 kulmakarva listani on tässä

1. Gosh Ultra Thin Eye Brow Pen

 • super ohut kärki, joka tekee yksittäisten karvojen piirtämisestä tarkkaa
 • tarttuu hyvin, ei raavi
 • pysyvä laatu
 • täydellinen hinta-laatu suhde

2. Zuii Oraganic Eyebrow Definer

 • litteäkärkinen kynä on kuin viisto sivellin = toimii täydellisesti jos on tottunut meikkaamaan kulmakarvat siveltimellä
 • voidemainen laatu, jolla on helppo saavuttaa pehmeä ja luonnollinen lopputulos
 • hoitava koostumus
 • luonnonkosmetiikkaa

3. Elizabeth Arden Brow Perfector

 • 3-in-1; samassa setissä kynä, puuterimainen väri ja harja
 • Laadultaan sopivan kova; helppo piirtää yksittäisiä karvoja
 • Täydellinen Taupe -sävy suomalaisille vaaleille kulmille (myös muut sävyt hyviä )
 • Laadukas

 

Tässä kolmen kärki, joihin mielelläni palaan aina niin omassa kuin työkäytössäni. Muita suosikkejani on myös Essence Eyeliner Pen LonglastingDiorshow Crayon Sourcils Poudre ja MACn luomivärit Concrete ja Coquette

Käytän lähes aina kulmiin myös kulmakarvageeliä, pitämään karvat ryhdissä ja ojennuksessa. Suosikki tuotteita on mm. The Body Shopilla, Essencella, Lumenella ja Sisleylla. Suosin niin värittömiä kuin värillisiäkin geelejä. Jos meikkipakista on kulmageeli kadoksissa, suihkutan hiuslakkaa kulmaharjaan, ja sipaisen sillä kulmat kuosiin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.