Hae
Riia Koivisto

Sisustusintoa, kynttilärakkautta ja kynttilänjalat Kierrätyskeskuksesta

Ai että mikä onni, kun lapset alkavat olla jo niin isoja, että voi taas alkaa polttaa kynttilöitä kotona! Olen aina ollut syksyn ja talven fiilistelijä, mutta kun lapset ovat olleet pieniä, on saanut lähinnä olla kauhuissaan syttyykö koko talo palamaan jos kynttilät ovat olleet palamassa. Kynttilät olivat kodistamme pitkään kokonaan poissa, ja kynttilänjalat ties missä kaapin perukoilla.

Nyt päätin että on aika opettaa lapset varomaan liekkiä ja toisaalta myös nauttimaan elävästä tulesta. Monte kävi sammuttamassa valot koko talosta, ja tuli sohvalle ihastelemaan kynttilöitä. Sea nautti niiden tuomasta tuoksusta ja tunnelmallisesta valosta. Jes, jotain on siis saavutettu, vihdoinkin!!

Olen etsinyt ja löytänyt pikkuhiljaa Kierrätyskeskuksesta messinkisiä kynttilänjalkoja. Olohuoneen pöydällä olevalle tarjottimelle, on kertynyt ihana paikka kynttilöille. Muutamalla eurolla tehnyt ostokset ovat minulle erityisen mieluisia, rakastan näistä jokaista. Halusin nimenomaan hankkia vanhoja kynttilänjalkoja, enkä mennyt Ikeaan tai muualle ostamaan uusia. Näissä on ihana fiilis, joka sopii kotimme tyyliin täydellisesti.

Ostan kynttilöitä aina kun niitä sattuu sopivasti eteen. Laatueroja on mielestäni aivan valtavasti, yritän löytää sellaisia, jotka valuttavat mahdollisimman vähän.

Nuo ensimmäisen kuvan vaaleanpunaiset mehiläisvahakynttilät olen saanut ystävältäni Marfalta ja ne palavat tosi kauniisti. Niitä aion ostaa viimeistään jouluksi ison satsin.

Laitoin kynttilät isoon maljakkoon pöydälle, josta on helppo napata uusi kun edellinen palaa loppuun. Tästä on myös kätevä seurata milloin tarvitsee lähteä kynttiläkaupoille ostamaan lisää tunnelman luojia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *