Hae
Riia Koivisto

Kauneusboksin bonustuote

Kauneusboksin bonustuote

Rumpujen pärinää ja onnellisia naurun herähdyksiä – sellaisia tunteita minulla oli eilen, kun julkistin minun ensimmäisen kauneusboksini sisällön somessa.

Blogiin kirjoittelen tuotteista pikkuhiljaa, jotta voitte sitten halutessanne käydä lukemassa tuotteista lisää ja saada vinkkejä niiden käyttöön.

Mikä ihmeen bonustuote?

Kun palaveri kauneusboksista oli ohi, päätin samantien ottaa yhteyttä Univormu nimiseen yritykseen ja siellä ihanaan Noraan. Hän on tullut minulle tutuksi seuraajanani! Siis uskomatonta mutta totta, näinkin voi  ihana yhteistyö ja yhteys ihmiseen alkaa.

Nora innostui heti ja halusi samantien olla mukana minun kauneusboksissa. Univormu on pieni yritys, joten päätimme keksiä jotain ihan uutta, tavan jolla hän voisi olla mukana tässä minulle isossa jutussa.

Pallottelimme ideoita ja aika pian Nora ehdotti minulle tällaista bonustuote ideaa. Nappasin ehdotuksesta heti kiinni, ja päätin että me tehdään yhdessä kauneusboksin bonustuote!

Univormu x Riia Koivisto – wow!

Uniikki käyttötuote

Univormun tuotteet ( hiuspannat , silmälasikotelot ja laukut ) on valmistettu poronnahasta. Univormun käyttämä poronnahka on lihateollisuuden ylijäämä nahkaa. Se on ekologisin nahka. Poronnahka on pehmeää, se kestää kulutusta ja paranee vanhetessaan. Univormulle on muuten myönnettu Suomen Avainlippumerkki.

Halusin kauneusboksiin tuotteen, jota kaikki voivat käyttää. Sellaisen arjen pienen luksuksen, joka muistuttaa joka päivä tästä pienestä lahjasta, yllätyksestä ja onnenkantamoisesta.

Kauneusboksin bonustuote osui kolmellekymmenelle ( 30 ) boksin ostajalle, yllätyksenä. Tämä oli pieni lahja minulta ja Noralta teille, tämän ensimmäisen boksin ja joulun kunniaksi. Tätä yllätystä ei oltu sisällytetty kauneusboksin kokonaishintaan, se oli siis todellakin pieni iso bonus.

Nämä uniikit tupsut toimivat niin avaimenperänä kuin laukun koristeenakin. Tämä on myös hauska yksityiskohta vetoketjuun tai mihin ikinä keksitkään sen laittaa. Oman tupsuni laitan avaimenperäksi, rakastan tupsuja!! Sekin muuten oli tässä hauska yhteensattuma, että ehdotin Noralle tupsua, ja samaanaikaan hän suunnitteli että tuote voisi olla tällainen monikäyttöinen tupsu. Ajattelimme samaa, joten siksikin tämä oli aivan ” meant to be -juttu ”.

Osuiko onni omalle kohdallesi, saitko sinä uniikin Univormu x Riia Koivisto tupsun? Jos sinä sait tupsun, tulisimme Noran kanssa super onnellisiksi, jos jakaisit kuvan siitä somessa ja tägäisit meidät mukaan kuvaan @riiakoivisto ja @univormu. Kiitos!

 

Kuvat: Kirsi-Marja Savola

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *