Hae
Riia Koivisto

Olet mitä syöt ohjelma on nyt tehty! Fiiliksiä karonkkasta ja illan tyyli.

Eilen oli viimeinen Olet mitä syöt -kuvauspäivä ja nyt on 3. kausi sitten kokonaisuudessaan purkissa. Yhteensä 44 kuvauspäivää ja  haastava korona-aika takana! Minä ja muut kuvausryhmän jäsenet selvisimme tuosta erikoisesta jaksosta terveinä ja taas yhtä duunia rikkaampina tyyppeinä.

Yhden työn loppu on toisen alku, niin se menee, mutta silti mieli on hieman haikea.

Eilen juhlimme karonkkaa koko porukalla ja ai että oli niin kivaa olla yhdessä porukalla syömässä ja nauttimassa! Itseasiassa tämä taisi olla pitkään aikaan ensimmäinen kerta että olin ravintolassa ja ihmisten ilmoilla. Oli niin virkistävää!

Ohjelmaa on tullut jo 2 jaksoa telkkarista, ja vielä siis luvassa ihan mielettömiä muutoksia ja oivalluksia. Kannattaa ehdottomasti alkaa seuraamaan sarjaa nyt, jos et ole vielä katsonut. Uudet jaksot löydät täältä.

Olen kyllä onnekas, kun olen saanut meikata ja kammata Pippaa, tutustua työryhmään ja ohjelman julkkiksiin loppu kuvauksissa, ja muutenkin saada olla mukana tekemässä näin hienoa juttua.

Kuvauspäivän jälkeen kävin nopeasti kotona vaihtamassa vaatteet ja otin taxin alle ja lähdin juhlahumuun.

Asu oli jostain syytä koko musta, vaikka olen viime aikoina suosinut tosi paljon värejä. Ilmeisesti syksyn saapuminen on saanut minut innostumaan taas kokonaan mustasta kokonaisuudesta ja tällaisella lookilla lähdin juhlimaan.

Mekko Zara, nahkatakki Minumum ja kengät Dr.Martens. Korvikset ostin katumyyjältä viime lokakuussa Las Palmasista ja korkkasin ne vasta nyt ekaa kertaa käyttöön. Käsilaukuksi mukaan lähti nahkainen tummanvihreä kassi, koska mukana oli sitä sun tätä, kuten naisen käsilaukussa nyt yleensäkin on 😉

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *