Hae
Riia Koivisto

Lisäys hiustenhoitorutiineihin; syväpuhdistava shampoo

Käytätkö normaalin shampoo ja hoitoaineen lisäksi hiustenhoitoon jotain erikoistuotteita? Naamioita, seerumeita, syväpuhdistavaa shampoota tai jotain muuta?

Minulla on käytössä vaalealle hiukselle sopivat keltaisuutta taittavat tuotteet, sekä rakennepaikkaavat ja vahvistavat shampoot ja hoidot. Vaihdan tuotetta joka toisessa pesussa, vähän fiiliksen mukaan. Lisäksi käytän aina hiuksiin jätettävää hoitoainetta ennen muotoilutuotteiden laittamista.

Muistuttelen teitä taas syväpuhdistavan shampoon tärkeydestä. Se on tuote, joka meillä jokaiselle muotoilutuotteita käyttävällä olisi hyvä olla olemassa ja sitä voisi ottaa mukaan hiustenhoito rutiineihin parista kerrasta kuussa aina viikottaiseen käyttöön, riippuen hiuslaadusta ja tarpeesta.

Hiuksiin kertyy muotoilutuotteiden jäämiä, talia, rasvaa, veden mineraaleja, klooria ja ilmansaasteita. Joskus tuntuu ettei tukka tule puhtaaksi vaikka kuinka pesisi. Syväpuhdistava shampoo tekee tukasta ilmavan ja antaa volyymia. Se puhdistaa kutrit ja poistaa lätistyneen tunteen.

Joskus kun tuntuu että hiusväri on samea tai mattainen, saattaa pesu syväpuhdistavalla tuotteella auttaa. Kannattaa siis ottaa tämä extra tuote osaksi hiustenhoitorutiineja, suosittelen lämpimästi ainakin testaamaan. Muistutan vielä että tämä on tuote muiden lisäksi, eli sitä ei kannata käyttää päivittäisessä käytössä. Etenkin värikäsitellyille hiuksille, pari kertaa kuussa on varmasti sopiva käyttö väli.

Minulla on käytössä Paul Mitchell Shampoo Three  joka on omaan makuuni tehokas, super kosteuttava ja ihanan neutraalin tuoksuinen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *