Hae
Riia Koivisto

Sekoilua ja mokailua stooreissa, toimii!

Tein viikko sitten Instaan meikkivideon, josta tuli mielestäni tosi hyvä. Otin videon teon jälkeen valmiista lookista kuvat ja olin super tyytyväinen. Kunnes aloin katsoa videoita… No, olin sitten painanut sitä play nappulaa aina siinä kohtaa kun lopetin puhumisen, eli olinkin tallentanut kameralle aina ne välissä puuhaamani asiat. Ensin tietenkin nauratti mutta myös harmitti, että koko duuni meni hukkaan.

Päätin kuitenkin hetken noita sekoiluvideoita katselleena julkaista videon, todellisen ”behind the scenes” – pätkän.

Kannatti, koska saamani palaute on ollut mahtavaa. Ihanaa että ihmisten reaktio on ollut, että onpa hauska nähdä, että tässä vedetään ihan normaalia elämää meikkivideoiden teon takana. Välillä  huudellaan lapsille ja pyydetään olemaan hiljaa, roudataan keppihevosta ulos etteivät tyypit tulisi sisälle ”pilaamaan” mamman työjuttuja, venytellään ja haukotellaan yms. Aitoa hommaa ainakin.

 

Mietin tuossa, että vielä pari vuotta sitten en olisi ikimaailmassa julkaissut tuota videota. Kaksoisleuka näkyi, jotenkin näytin aika paksullekin, korjasin kävellessäni pikkareita ja mitä vielä. Nyt mietin että mitä menetettävää mulla oikeastaan on?? Mun elämä on juuri tuollaista, ei sen tarvitse näyttää miltään glamourilta, kun se on ihan oikeaa lapsiperhe arkea. Yrittäjä tekee töitä just näin, tai siis ainakin minä teen.

Olen hirveän iloinen kun aloitin tekemään näitä videoita. Olen niin onnellinen kaikesta saamastani palautteesta, ja musta on hauskaa että ihmisille tulee niistä hyvä mieli. Tästä taisi ainakin aika moni saada päivän hyvät naurut.

Kiitos kaikille ihanista viesteistä, ootte aivan huippuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *