Hae
Riia Koivisto

Piparminttua jalkoja viilentämään

Tuotteet saatu

Sain testiin The Body Shopin Peppermint Foot Scrub jalkakuorinnan ja Cooling & RevivingFoot Spray viilentävän jalkasuihkeen. R-A-K-A-S-T-A-N piparmintun tuoksua tunnetta, joten innostuin näistä heti.

Valitettavasti juuri kun olin tuotteet saanut, säät muuttuivat ja tulikin sateiset, viileät ilmat. Olen vilukissa, joten en voinut kuvitellakaan että olisin laittanut viilentävää minttua jalkoihin. Onneksi lämpimät säät saapuivat jälleen ja pääsin testaamaan näitä ihanuuksia.

Minulle kertyy helposti nestettä kehoon, ja koska seison töissä koko päivän, jalkani turpoavat helposti. Jalkasuihke kulkee laukussani mukana, ja suihkuttelen sitä sääristä alkaen aina jalkateriin saakka pitkin päivää. Tuote viilentää aivan mahtavasti ja tekee jaloille raikkaan fiiliksen.

Jalkakuorintaa olen käyttänyt nyt kerran-pari viikossa. Käytän jatkuvasti sandaaleja kesällä, joten on kiva että kantapäät näyttävät pehmeiltä ja näteiltä.

Nämä tuotteet ovat 100% vegaanisia ja hinnaltaan tosi kohtuullisia. Voisin viedä tällaisen paketin vaikka mökkituliaisiksi ystäville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *