Hae
Riia Koivisto

Paluu arkeen!

Paluu arkeen!

Loma on ohi ja olen palannut takaisin arkeen. Täytyy sanoa että tämä kevät on kyllä ollut sellainen setti että huh huh!

Farmilla taas

Aloitin työt heti elokuun alussa ja tein ensin muutaman kampaamopäivän ja sitten heti perään Farmin pressikuvaukset, joissa tapasin ensimmäisen kerran tämän kauden kilpailijat. Aikamoinen jengi on koolla tälläkin kertaa!

Lähdimme viikko sitten Farmille Suskin kanssa ja täällä meitä odotti ihana kuvausryhmä ja kuvauspaikat, sama vanha Farmikoti ja tutut työkuviot. Paluu arkeen tapahtui hetkessä ja äkkiä sitä taas huomasikin olevansa se sama meikkaaja kampaaja kun ennenkin. Ei olleet taidot kadonneet tai ruostuneet loman jälkeen, vaikka sitä aina vuodesta toiseen mietinkin!

Farmin kuvauksissa olemme vasta aivan alkussa, eli vielä on pitkä matka edessä kuvauksia.

Mitä syksy tuo tullessaan?

No, se onkin hyvä kysymys. Nyt tuntuu vielä aivan kesälle, säät suosivat ja toivon todella että ehdin golfkentälle tai ainakin rangelle pian. Ensi kesän suhteen heitän toiveen ilmoille, että pääsisin taas kunnolla rakkaan harrastukseni pariin.

Paluu arkeen tuo mukanaan aina kivoja työkuvioita. Nyt kun sain sometilini takaisin, toivon todella että pääsen tekemään kivoja yhteistyöjuttuja ja toki jatkan suosittua meikkiä ja höpinää -meikkailuani.

Farmin jälkeen kalenteri jo pursuilee kampaamotöitä, vähän kuvauksiakin ja ehkä pari matkaakin. Katsotaan minne sitä vielä nenä näyttää. Odotan myös arkea kotona koko perheen kanssa, ollaan oltu nyt niin pitkään Svanten kanssa erossa töiden takia. Ihan tavallinen perhearki kuulostaa nyt luksukselta myös. Sitä siis odotellessa.

 

Lue myös tämä

Instagram jäädytti tilini – apua!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *