Hae
Riia Koivisto

Instagram jäädytti tilini – apua!

Instagram jäädytti tilini – apua!

Aloitin eilisen aamun kaivamalla kalenterin esille kuukauden loman jälkeen, vastailin maileihin ja hoidin työasioita. Työviikko käynnistyi hitaasti, koska lapset ovat vielä lomalla ja Svante edelleen kuvauksissa Kotkassa. Maanantain agendana oli vain yksi asiakas FABssa ja vähän somehommia. Pitkästä aikaa ajattelin tehdä IG tililleni reelsin meikistäni.

Ensin tuli järkytys ja paniikki

Lähdimme lasten ja lasten kaveriperheen kanssa Hoploppiin. Meidän lapset on yhtäkkiä niin isoja, että me aikuiset istuskeltiin sohvalla ja lapset kävi välillä ilmoittamassa missä hyppivät ja mitä puuhaavat.

Samalla leikkasin Instaa varten reelsiä aamulla tekemästäni meikistä. Julkaisin Reelsin Barbie teemalla, eli tein sellaisen ” oman elämäni barbie ” -meikin musalla. Tästä kului aikaa noin tunti, kun avasin taas IGn ja totesin, että nyt on tapahtunut jotain. Sivu ei enää aukennut, vaan siihen tuli viesti; tilisi jäädytettiin Riia Koivisto. Instagram jäädytti tilini – apua!! 

Syy siihen miksi tämä tapahtui, ei ole vielä minulle selvinnyt. Epäilen että tuo viimeisin Reels aiheutti tämän, mutta miksi, en todellakaan tiedä. Mielestäni se ei ole loukannut Instagramin ja Metan sääntöjä.

 

Itseni rauhoittelu

Laitoin heti Vaikuttajamedian whatsuppiin kyselyä, jos joku osaisi siellä auttaa minua. Lähetin myös kauneusvaikuttaja kollegalleni Niinalle viestiä ja kysyin, voisiko hän laittaa omaan someen tietoa tilanteestani. Niina rauhoitteli ja auttoi, Monna vastasi myös heti ja muutenkin sain ihania viestejä ja kannustavia kommentteja muilta vaikuttajilta.

Valtava määrä seuraajiani on hakeutunut omalle yksityiselle Instagram tililleni, mutta toistaiseksi ainakaan en ole hyväksynyt sinne ketään seuraajiksi. Toiveissa edelleen on, että Instagram luopuisi tilini jäädytyksestä ja palauttaisi tilini takaisin. Vielä ainakaan @riiakoivisto tiliä ei löydy hakemalla, enkä pääse salasanalla eteenpäin vaikka mitä yrittäisin.

Instagram on jäädyttänyt tilini -apua. Kun ensijärkytyksestä selvisin, mietin että kyseessä on kuitenkin vain Instagram tili. Kukaan ei ole kuollut, kenellekään ei ole sattunut mitään. Yritin jäsentää ajatuksiani ja kääntää päätäni positiiviseen suuntaan. Toki se, että minulla on 11,6t seuraajaa, olen tehnyt valtavasti töitä sometyön eteen ja saavuttanut pisteen, että saan työstäni vaikuttajana palkkaa, merkitsee. Monesta seuraajastani on tullut minulle melkein tuttu, saan ihania viestejä päivittäin ja nautin ihanasta vuorovaikutuksesta seuraajieni kanssa. Olen aina sanonut, etten voisi jättäytyä vain yhden työn, tai ainakaan sometyön varaan, ja tässä tilanne olisi nyt se, jos minulla ei olisi ammattiani meikkaajana, kampaajana ja kukkastylistina. Silti haluaisin jatkaa työtäni kauneusvaikuttajana ja toivon niin, että Instagram palauttaa tilini sellaisena kun se on.

kauan odottelen vai avaanko Uuden tilin?

Olen vaihtanut muutamia viestejä, joissa vaikuttajan tili on kaapattu ja ammatti hakkeri on rahalla avustanut saamaan tilin takaisin. Tämä on kallista puuhaa, ja jotenkin tuntuu, ettei varmuutta tilin takaisin saamiseen ei siltikään olisi.

Instagram on jäädyttänyt tilisi – apua! Miten tästä eteenpäin? Odottelenko vaan vastaako Meta koskaan lähettämiini viesteihin vai perustanko suosiolla uuden tilin ja aloitan sometyöni alusta?

Mitä mieltä olette? Tuletko matkaani mukaan jos aloitan kaiken alusta? Minulla on onneksi blogi ja TikTok – tervetuloa seuraamaan sinne jos tässä nyt tovi vierähtää!

Arvostan kaikkia kommenttejanne, apuanne ja ajatuksianne. Kiitos kun olette <3

70 kommenttia

  1. Niina kirjoitti:

    Jos tässä pahin käy, mitä tietysti toivon että ei, niin teen kaikkeni jakaakseni tietoa sun uudesta tilistä!

    Sometyö on TYÖTÄ ja on epäoikeudenmukaista, mitä tässä on tapahtunut. Jokainen kuva, reels, stoorikokonaisuus on ollut kovan työn takana ja vienyt sulta lukemattomia tunteja!!!

    Sä saat vielä sun alustan takaisin, joko entisenä tai sitten uutena 🥰
    Ollaan kaikki sun tukena 💜

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Some on tosiaankin työtä ja olen tehnyt valtavasti hommia että saavutan tilanteen jossa nyt olen. Olen tehnyt systemaattisesti niin paljon töitä, jotta voisin olla lasten kanssa enemmän kotona, kun Sealla alkaa kolmasluokka ja Montella koulu. Some tyät olisivta mahdollistaneet sen, että voin tehdä kotoa käsin enemmän töitä ja vähemmän kampaamotöitä….
      surettaa.
      Toivon että tämä järjestyy ja pidän peukkuja!
      Kiitos kaikesta avusta <3

  2. Maria M kirjoitti:

    Voi ei! On kyllä todella ikävää ja säikähdin mitä sulle on tapahtunut! Arvelin kyllä että syy on varmaan tämä.
    Minä ainakin todellakin lähden seuraamaan sua, jos teet uuden tilin.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kaikki minulla hyvin!! Kiitos!

      Tämä tapahtui silmänräpäyksessä – menin aika shokkiin ja olen ollut totaalisen uupunut sen jälkeen kun kaikki tapahtui. Yritän selvittää tilannetta ja olen hakenut siihen apua muualta myös. Työt alkoivat onneksi niin on muutakin ajateltavaa.

  3. Pia-Maria Åhlberg-Nieminen kirjoitti:

    Hei, tosi kurja tilanne ja myös käsittämätön! Kun kyse on työvälineestä, niin olisi ehdottoman tärkeätä, että ig nopeasti reagoisi tämmöiseen. Mutta – juuri kuten sanoit, mitään kamalaa ei ole tapahtunut ja tää on vaan ig.
    Ja kyllä. Seuraan sua uudelle tilille, se on aivan varmaa! Olet niin suuressa osassa ”ig-kuplaani” enkä voisi kuvitellakaan sitä ilman sua, eli jos päätät perustaa tilin alusta – I’m there ❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Tilanne on kyllä käsittämätön. Olen tehnyt paljon töitä IGni eteen ja harmittaa tämä tilanne aivan valtavasti. Toivon että tilanne ratkeaa parhaiten mahdollisimman pian.

  4. Maija Ovaskainen kirjoitti:

    Hei Riia ❤️
    Ilman muuta mukana, jos uuden tilin perustat 🥰 Oot suosikeissa instassa ja ihmettelin eilen mihin olet hävinnyt 😱 Ensimmäinen ajatus oli, et oon ite tehnyt jotain ja oot poistanut munt seuraajista… Nyt jo vieroitusoireita kun et oot tuomassa iloa päivään ❤️ Toivottavasti kaikki selviää ja voit jatkaa vanhalla tililläsi ❤️ Tsemppiä sinne ❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Hei!
      En missään nimessä ole poistanut ketään!! Olette kaikki minun ajatuksissa ja sydämessä.
      Valtava ikävä tehdä meikkitutoriaaleja ja saada palautetta teiltä.
      Toivotaan että tilanne järjestyy jossain vaiheessa, sitten lupaan kyllä palkita teidät odotuksesta!

  5. Interiosa kirjoitti:

    Hei,
    Olen mukana, jos perustat uuden tilin. Moni on perustanut varatilin myös näitä tilanteita varten.

  6. Anne-Marie Ellilä kirjoitti:

    Hei Riia! Onpa kauhea juttu tuo tilisi jäädytys. Ihmettelin kovasti, että miksi en löydä sivuasi. Totta kai olen mukana, jos avaat uuden tilin. Olet suuri suosikkini täällä somessa. <3 Voimia asian selvittelyyn!

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Aivan kauhea juttu tämä on ja tapahtui aivan silmänräpäyksessä. Kiitos, voimia tässä tarvitaan. On kyllä jotenkin todella turhauttavaa ja uuvuttavaa. Toivon että tämä kääntyy vielä hyväksi.

  7. Anne-Maj Hurnanen kirjoitti:

    Hei ❤
    Ehdottomasti tulen mukaan jos joudut perustamaan uuden tilin! Toivottavasti kuitenkin saat vanhan tilisi takaisin, olethan tehnyt sen eteen niin paljon töitä. Mutta jos ei onnistu niin todellakin otan uuden tilisi seurantaan. Olen sinun kautta oppinut niin paljon meikkauksesta ja uskaltanut käyttämään värejä ❤👍
    Kaipailen jo meikkiä ja höpinää, ja tietenkin ”Riias tips”
    Mutta täällä ollaan ja odotetaan miten käy 😊❤

    • riiakoivisto kirjoitti:

      kiitos <3
      Ihana kuulla ja tosiaan, toivon kovasti että saisin vanhan tilini takaisin!

  8. Annneny kirjoitti:

    Toivottavasti tili palautuu tai jos uuden tilin luot niin ehdottomasti seuraan. Sun tili on yksi mun lemppari 💖 Harmittaa, jos kaikki alkaa siirtymään TikTok:iin, itse kun viimeiseen asti olen sitä vältellyt. Ihan tarpeeksi kuluu päivästä aikaa ig ja fb selaamiseen 😅

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos – tällä hetkellä olen ilman IG tiliä hetken. Mulla on oma perheen tili, jossa en tee meikkisisältöä ja en nyt hyväksy sinne mun seuraajia vaikka mieli tekisi. Odottelen ja toivon ja selvitän ja säädän tätä jatkuvasti!! Toivottavasti jaksatte siellä päässä odotella <3

  9. Niina kirjoitti:

    Samaistun niin edelliseen kirjoittajaan.😊 ❤ Todellakin seurataan uudelle tilille!!❤ Mutta harmittaa kovasti sun puolesta jos joudut aloittamaan kaiken alusta. Ja aina etsin neuvoja ja inspiraatiota sun vanhoista videoista. Mutta tsemppiä kovasti sinulle tähän tilanteeseen, ja meille odotukseen!😄❤❤❤

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos – kauheasti toivon että saan vanhan tilini jotain kautta takaisin! Tässä voi tovi kestää, toivottavasti te seuraajat jaksatte odottaa.

  10. Tuija kirjoitti:

    Tiktokin hankaluus on se että enenevässä määrin valveutuneet työnantajat kieltävät sovelluksen käytön työpuhlimissa, joka on monelle se ainoa puhelin. Tiktok tietuturva ei ole kunnossa ja sovellus välittä taustalla enemmän tietoja kun tarpeellista. Useampikin jenkki beaty influenssa näyttää menettäneen lähipäivinä myös tilinsä IG:ssä.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      TikTok ei ole minun suosikki kanavani ja en haluaisi sinne mitenkään erityisesti siirtyä. Kaipaan valtavasti IGn yhteisöä ja teitä seuraajiani ja vuorovaikutusta. Toivon että saan sen vielä takaisin!

  11. Elina kirjoitti:

    Tottakai seuraan sua jatkossakin 🌸

  12. Mallukka kirjoitti:

    Voi ei, miten on käynyt! 🙁 Olen pelännyt itsekkin tätä tilin jäädytystä, että jos kävisi niinkuin nyt sinulle; minulla kun on fb:ssä sivu, jolla on reilu 80 tuhatta seuraajaa eikä minulla tietenkään ole mitään varajuttuja, sillä sivu oli alkujaan ja on edelleen pelkkä harrastus, joka ihan odottamatta kasvoi… Silti siihen vuosien saatossa käytetty aika ja panostus ovat todella suuria, ilman minkäänlaista tuloa. Kun sivun, kuten sinun ig profiilin varassa on vielä tuloja/yhteistöitä niin ig saisi kyllä palauttaa nämä tilit nopeasti toimintaan. En henk.koht ymmärrä, miksi tuo Barbie reels olisi asian aiheuttanut; näitä Barbie aiheitahan on ollut joka tilillä viimeaikoina, mutta josko niitä mielivaltaisesti vaan jäädytellään sieltä sun täältä..?! Niin tai näin, toivon että näemme sinut pian; joko uudella tai vanhalla tilillä <3 Omien kiireiden vuoksi en ole ehtinyt juuri ig viettää aikaa ja tänään ihan hämmennyin kun tiliäsi ei löytynyt.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Tämä on tosi hämmentävä asia, miten tili voi kadota silmänräpäyksessä. Se on aikamoista ja kamalaa kun osa työstä ja elannosta vaan katoaa kuin tuhka tuuleen. Toivon että tämä järjestyy.
      Kannattaa muistaa laittaa kaksoisvarmennus päälle jos se ei vielä ole.

  13. Susanna kirjoitti:

    Todellakin seuraan sinua jatkossa, oli alusta mikä hyvänsä. Tuot niin paljon iloa ja inspiraatiota elämääni. Toivottavasti kuitenkin saat vanhan ig:n takaisin, sillä siellä on niin arvokasta sisältöä.
    Kaipaan jo heti Meikkiä ja höpinää.
    Tsemppiä Riia ❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos, toivon todella että saisin vanhan tilini takaisin. Olen tehnyt sen eteen niin paljon töitä. Nyt vaaditaan vaan aikaa ja hermoja.

  14. Lea kirjoitti:

    Voi kauhea! Toivottavasti saat tilisi takaisin. Olen ehdottomasti mukana jos uuden tilin perustat❤️

  15. Meikkijenni kirjoitti:

    Riia! Oon niiiin pahoillani, tää on mun pahin pelko! 😫 Tiedän sen työn määrän mitä vaatii saada rakennettua toimiva, kasvava ja vuorovaikutteinen sometili. Uskon ja toivon, että saat tilisi takaisin. Ja jos et, me muut vaikuttajat ja seuraajat autetaan sua. Ei sun onneksi tarvitse aloittaa ns. alusta, koska me ollaan kyllä täällä. ❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos Jenni!

      Tää tilanne on kamala. Mulla on nyt omalla henkkoht tilillä satoja seuraamispyyntöjä joita en voi valitettavasti hyväksyä, kun se on mun perhetili. Harmittaa seuraajieni puolesta se, etten heitä hyväksy, mutta kun sinne en tee laisinkaan meikkisisältöä. Tämä on siis moneltakin osalta aika kamalaa, tuntuu kun olisin pettänyt mun uskolliset seuraajat.

      Kiitos jo nyt avusta ja kaikesta!

  16. Jonna kirjoitti:

    Olipa kurja kuulla tästä sun tilin tilanteesta Riia! Toivottavasti saat tilisi takaisin pian. Ihan kauheaa. Mun ihan kauhu olisi, että Meta vaan poistaisi tai jäädyttäisi tilin. Mun koko talous on kiinni mun tilissä😰 oliko sulla kaksivaiheinen päällä?

    Täällä ollaan valmiina mainostamaan sun uutta tiliä, jos niin kurjasti käy että vanha tili ei avaudu. Haluan kuitenkin uskoa, että saat sen vielä takaisin🩷

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos Jonna! Joo oli kaksivaiheinen tunnistus päällä, mutta näköjään siitä ei nyt ollut apua tässä. Julkaisin sen Barbie Reelsin ja se ilmeisesti aikaan sai tämän – miksi, en tiedä!
      Moni on sanonut mulle että kannattaisi maksaa sen sininen tähti ( ainakin sun kannattaa varmasti kun sulla on niin paljon seuraajia ) jotta olisi sitten tällaisissa tilanteissa paremmin apua saatavilla Metalta. Aion sen hankkia jos sen tilini saan takaisin.
      Mulla on nyt monet raudat tulessa että tää tilanne alkaisi hoitua, mutta hidasta on varmasti. Kiitos avusta ja tuesta kaikin puolin!

  17. Annika Purje kirjoitti:

    Toivottavasti palaat instaan. Nyt jo ikävä meikkiä ja höpinää 😊

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos, palaan varmasti mutta pientä odottelua tämä taitaa nyt vaatia!

  18. Kirsi kirjoitti:

    Hei Riia, olet ihana päivien piristys ja rakastan sun meikkivinkkejä! Toivottavasti saat tilisi takaisin, mutta jos joudut perustamaan uuden ig-tilin, olen ehdottomasti mukana.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos – ihana kuulla! Tässä voi kestää nyt hetken että kaikki selviää. Pääasiassa toiveeni olisi saada vanha tili takaisin mutta katsotaan nyt miten käy!

  19. Tiia Piiroinen kirjoitti:

    Mukana ollaan! Ja omalta osaltani myös levittämässä sanaa uudesta jos sellainen tulee! Tsemppiä kovasti tilanteessa 🙂 //Tiia @kauneuskettunen

  20. Ansku Oulusta ☕☀️ kirjoitti:

    Hei Riia ja kovasti tsemppiä! Menikin ihmettelyksi kun susta ei kuulunut mitään ja kaipasin tiettyä vinkkiä sun kohokohdista ja hämmästys oli kyllä suuri kun tajusin mitä ehkä käynyt. Todella harmillista (käytän siistiä kieltä nyt, mutta 🤬😡🤬🤬🤬) ja inhottaa sun puolesta kun työ vaikeutuu.
    Tottakait mukana jos aloitat uuden, toivotaan nyt kuitenkin parasta että kaikki palaa ennalleen ja se valtava ihana työmäärä, vinkit ja suositukset jne on tallessa!

    Henk.koht tili pidä ihan omana, siihen sulla on kaikki oikeus. Yksityisyys on todella arvokasta ja nykypäivänä sen raja monella tuntuu hämärtyvän, mutta erityisen ammattilaisille tärkeää. Että se on erillisenä helpottaa myös täällä päässä kun jotain tiettyä asiaa taas etsii ammattilaisen näkökulmasta☺️😍

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Joo, näin olen ajatellut että pidän henkkoht tilin omana ja vahvasti uskon ja toivon että tilini vielä palautuu. Toivottavasti siihen ei menisi enää kauan – tuntuu siis aivan ikuisuudelta!
      Mutta sitten palaan kiitollisena takaisin jos niin tapahtuu!

  21. Tanja kirjoitti:

    Jos tilanne siihen menee, että perustat uuden tilin niin ilman muuta mukana olen. Ja autan sanan levittämisessä sen mitä nyt tällainen tavis pystyy auttamaan. Meikkiä ja höpinää on parasta mitä olla voi. Tsemppiä paljon ihana Riia!!

  22. Nina kirjoitti:

    Hei Ria ✨
    Univrersumille laitettu pyyntö että tilisi avautuisi entisellään ❤️
    Mutta jos käy niin että joudut uuden tilin tekemään niin ehdottomasti mukana 😍🎶
    Kuulut ehdottomasti mun päivien kulkuun joten keep on going ja niinkuin sanoit ” kukaan ei ole kuollut”, onneksi.

    Ihanaa kesää kaikesta huolimatta ja liput korkealla ❤️✨🙏

  23. Raili kirjoitti:

    Hei. Minulta meni puhelin pimeäksi ja vihdoin sain uuden avattua. Instagramissa olen seurannut sinua jo jonkin aikaa ja saanut hyviä vinkkejä. Sitten tajusin mikä aamuisin puuttuu kahvikupin ääressä. Sinun reels. En löytänyt sivuasi ja ajattelin että onko tapahtunut sinulle jotain. Ja sitten mietin oliko puhelimeni rikkoutuessaan lähettänyt jotain ”outoja” viestejä vaikka 🙂 että jouduit estämään 🙂 Toivottavasti sivut palautuu mutta takaisin tullaan vaikka uudelle sivulle.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Heippa, en ole ketään estänyt eli ei hätää! Instagram ei nyt vaan tainnut tykätä minun Barbie Reelsistä ja siksi tässä sitten on kohta jo viisi päivää selvitelty tätä tilannetta. Toivottavasti selviäisi pian!

  24. Sanna kirjoitti:

    Ehdottomasti tulen seuraamaan jos uusi tili pitää avata. Mutta toivottavasti entinen saa takaisin 😍

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Sitä mitä toivon että saisin nyt vanhan tilin takaisin, siksi en vielä ole perustamassa uutta.

  25. Marde kirjoitti:

    Heippa! Mä tänään aloin ihmetellä että missä Riian meikkihöpinät oikein on? Sit katoin etten enää ees seuraa sua! En ollut kuulut ollenkaan tästä casesta. Onneks etin sun blogin ja asia selvisi. Toivottavasti tulee uus tili tai vanha palautuu,aamukahvit join aina aamuisin sun seurassa 😀

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Mahtavaa että löysit tänne ja sait syyn selville. Palaan Instaan heti kun tämä vyyhti vaan selviää!

  26. Maria Vilander kirjoitti:

    Hei Riia❤,
    Olen ihmetellyt miksei ole tullut mitään julkaisuja sulta? Ajattelin onko sinulle tapahtunut jotain tai oletko ”karsinut”seuraajia? Minun aamu alkaa sillä, kun aamukahvin kanssa katson meikkiä ja höpinää🥰. Toivotaan, että saat uudestaan tilisi käyttöön tai uuden tilin. Sisältöhän on sinulla mahtava❤. Uskollinen seuraaja😍.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos ja hyvä kun löysit tänne ja kuulit syyn! Aikamoinen viikko takana tätä ihmettelyä itselläni myös – toivotaan että tilanne vanhan tilin suhteen ratkeaisi pian!

  27. Anna kirjoitti:

    Hei!
    Minäkin havahduin yhtäkkiä siihen, etten ole nähnyt päivityksiäsi. Eikä tiliä löydy. Onpa aivan käsittämättömön sikamaista ja mielivaltaista toimintaa Metalta!!! Ei tämä ole mikään pikkujuttu, tämä on toisen ihmisen työn sabotoimista. Toivottavasti tilisi palautetaan pian. Katson, josko meillä seuraajilla olisi jokin kanava mihin antaa palautetta Metalle. Voimia!

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos – ilmeisesti syynä on ollut tekijänoikeusrikkomus, eli Barbie musiikki – jonka kylläkin otin ihan IGn omasta musiikkivalikoimasta… mutta no, toivottavasti saan jossain vaiheessa kuitenkin tilini takaisin!!

  28. Marita kirjoitti:

    Hei!
    Minäkin havahduin tänään ihmettelemään kun ei ole tullut sisältöäsi katseltavaksi IG:ssä ja pieni paniikki kun tiliäsi ei löytynyt hakemalla mistään. Todella kurja tilanne ja toivotaan, että vanha tili palautuisi, koska siellä on timanttista sisältöä, jota selailen tosi usein. Sinun ansiostasi olen löytänyt uskalluksen käyttää värejä meikissä kun esimerkkisi on ollut niin inspiroivaa. Jos tili ei avaudu niin ehdottomasti seuraan uutta tiliä. ❤️ Voimia ikävään tilanteeseen.
    T. Uskollinen seuraaja ☀️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos – toivon että tilanne selviäisi tällä viikolla! Stay tuned!

  29. Elsa Heiko kirjoitti:

    Hei!

    Onko sulla metan businessmanager? Siellä on asetuksissa chat, jonka kautta sain mun viime viikkoisen brändätyn sisällön eston pois! He vastasivat 10 minuutissa!

    Laita viestiä niin neuvon lisää (yksityistilillä mun ig chatiin elsa.heiko toimii parhaiten.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Joo, mulla on nyt tyyppi hoitamassa asioita ja on ollut tuonne yhteydessä. Aluksi homma eteni mutta viikonloppu hidasti tilannetta ja nyt toivon että tänään tapahtuisi jotain! Laitan sulle viestiä jos ei ala homma edetä. Kiitos!!!

  30. Maarit V kirjoitti:

    Kylläpä ihmettelin minne tilisi on hävinnyt, luulin myös itse sen poistaneeni ja rupesin etsimään tiliä uudestaan kunnes huomasin tämän. Tosi inhottava tilanne on, toivon että selviää, mutta jos joudut uuden tilin perustamaan mukana olen ❤️. Voimia taisteluun 🙏🏼❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Toivottavasti palaan pian – päivitän sillävälin tänne blogiin!

  31. Tuija Y kirjoitti:

    Olin ihmeissäni, mihin olet kadonnut🤔
    Mutta asia selvisi😊ei toki sinun kannaltasi kovinkaan mieleinen juttu, instatili on jäädytetty!
    Mutta jos perustat uuden tilin,olen mukana🥰
    Luulin, että olet jo perustanut uuden tilin ja ihmettelin, miksi se on yksityinen? Hätäpäissäni laitoin pyynnön seuraamisestasi🙈 Jälkeenpäin luulin vielä, että yksityistilisi on huijaustili…🙉

    Sinun opit olivat mielessäni käydessäni Tallinassa kempparikaupassa, keltainen luomiväri löytyi.
    Tsemppiä ja toivotaan, että tili palautetaan🙏💖

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Joo tuo Riiaselena on tosiaan minun yksityinen tili ja olen päättänyt että sinne en ala tekemään kauneussisältöä. Toivon eniten että vanha tilini palautuu, mutta jos ei niin sitten perustan uuden. Annan tälle asialle kuitenkin vielä hetken aikaa ennenkun otan sen askeleen.

  32. Mirja Kataja kirjoitti:

    Onpa todella ikävää, että sun tili on jäädytetty! Ensin säikähdin, että sulle tai perheellesi on sattunut jotain, mutta päätin tarkistaa täältä blogista infoa, kun en löytänyt sinua instasta. Toivottavasti tilin palautus onnistuu, koska olet pitkäjänteisesti ja upeasti luonut siitä osan työtäsi. Kerro vaan, jos voidaan tehdä jotain! Ja ilman muuta mahdollista uuttakin tiliä seuraisin. ❤️ Tsemppiä Riia!

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Ihanaa kiitos avusta, se jo auttaa paljon että tiedän että te kaipaatte minua ja sisältöäni. Mulla on vahva usko että mun tili palautuu, ja aletaan olla jo loppusuoralla eli vielä malttakaa hetki! Toivottavasti nähdään pian!

  33. Eliisa kirjoitti:

    Tsemppiä kovasti tilanteeseen! Ihanaa jos saisit tilisi jälleen takaisin, se on inspiroinut ja ilostuttanut mua monen monta kertaa 💗

  34. Wilma kirjoitti:

    Moikka Riia, mulla alkoi viime viikon puolivälissä työt ja on ollut tosi haipakkaa. Viime yönä tuulta kuunnellessani yht’äkkiä havahduin, että missä Riia on, mun päivieni piristys ja hetken tauko töiden lomassa!
    Onneksi sulla on tämä blogi, jossa voit päivittää tapahtumia meille seuraajille, Meta on kyllä todella arvaamaton! Kaikki mahdolliset tsempit ja halit täältä ja älä pelkää, kyllä me sua tullaan seuraamaan uudellekin tilille, mikäli vanhan kanssa käy huonosti. Eipä sitä tiedä millainen uusi alku siitä syntyisi.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Onhan tämä ollut erikoista ja myös aika silmiä avaavaa olla ilman somea nyt viikko. Ikävä on teitä kaikkia ja sisällöntuottemista myös. Toivon että palaan pian ja nimenomaan vanhan tilini kanssa!

  35. Ritvaliisa Mikkonen kirjoitti:

    Kyllä on ihan kamalat vieroitusoireet päällä🤗. Tuu äkkiä takas💄.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *