Hae
Riia Koivisto

Infoa Instagram seuraajilleni

Infoa Instagram seuraajilleni

Hei te kaikki ihanat! Kiitos lukuisista viesteistä tänne ja myös oman henkilökohtaisen Instagram tilini viesteihin. Haluan vastata teille kaikille yhteisesti miksi en nyt hyväksy seuraamispyyntöjänne sille tilille.

Kiitos ja anteeksi

Minulla on siis aiemman @riiakoivisto Instagram tilini lisäksi henkilökohtainen Insta tili, jossa on pääasiassa kuvia lapsista ja perheestämme.

Olen saanut valtavan määrän seuraamispyyntojä tälle omalle tililleni ja kyselyitä miksi en hyväksy pyyntöjänne.

Infoa Instagram seuraajilleni; henkilökohtainen tilini on elämämme kuva-albumi. Siellä on kuvissa lasten synttärikuvat, perhejuhlat, vanhempani, ystäväni ja monet ihmiset jotka eivät ehkä itse ole sosiaalisessa mediassa. Siksi olen päättänyt, että en avaa tuota tiliä ( ainakaan tässä vaiheessa ) yleiseksi.

Jos näin kävisi että päättäisin tehdä omasta tilistäni julkisen, poistaisin kaikki aiemmat kuvat sieltä, enkä sitä tässä vaiheessa haluaisi tehdä.

Peukut pystyyn ja toiveita universumille

Tällä hetkellä olen löytänyt ihmisen, joka on luvannut auttaa minua tilini palauttamisessa. Meta on jännittävä paikka ja sinne on vaikea saada yhteyttä. On oltava taitava ja tiedettävä mistä painaa, minne ottaa yhteyttä ja mitä kautta kysellä – ja minulla ei tätä taitoa valitettavasti ole.

Mitään varmuutta ei tietenkään ole, mutta tätä keinoa testaan nyt.

Laitetaan siis kaikki peukut pystyyn, toiveet universumille ja erityisesti tässä tarvitaan nyt hyviä hermoja. Toivon teiltä jaksamista odotteluun!

Päivitän blogia nyt säännöllisemmin ja kerron missä mennään. Jaan nyt jatkuvasti infoa Instagram seuraajilleni täällä – toivottavasti olet mun mukana täällä!

 

19 kommenttia

  1. Merja Jokela kirjoitti:

    Toivottavasti tilisi palauttaminen onnistuu. Noloa, että kukaan edes olettaa pääsyä henkilökohtaiselle tilillesi. Kyllä me jaksetaan odottaa.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Varmasti moni ajattelee että teen siitä tilistä tilapäisen tilini – mutta toiveet ovat kovat että saisin tuon vanhan tilini kuitenkin palautettua.

  2. Mallukka kirjoitti:

    Ei se minusta noloa ole, että pyytää päästä seuraajaksi varsinkin kun useampi ig vaikuttaja jakoi tietoa tuosta sun toisesta tilistä ja sitä kautta varmasti muutkin ovat pyrkineet sinne seuraajiksi. (ilmeisesti nämä jakajat luulivat että se on ns. varatili tai julkinen, kun itse näkevät sen sisällön.) Pidä se tili vaan yksityisenä ❤️ ja jos vanha tili ei ala toimimaan, luo vaikkapa sitten se varatili jota kautta voit tehdä sisältöä siihen asti kun Metan jumalat joskus vastaavat asiaan 🙈😄 Tuntuu uskomattomalta, kuinka vaikea sinne on saada yhteyttä tai ketään kiinni. Olisi varmaan rahallisesti aika iso siivu saada tuon kokoiseen yritykseen toimiva asiakaspalvelu, ja siksi sitä ei varmaan ole. Tsemppiä asian kanssa 👍🏻❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Tällä hetkellä näyttää siltä että yhteys ollaan saatu ja ollaan jo oikealla suunnalla etsimässä kadonnutta tiliä!

  3. Mallukka kirjoitti:

    Tuo nolous vastaus siis tälle Merjalle, joka sanoi että on noloa odottaa hyväksyntää henk.koht tilillesi.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Joo, luulen että tässä on tullut väärinkäsitys kun moni tuttu vaikuttaja on ystävällisesti jakanut infoa mun tilanteesta ja tägännyt ( lähinnä siksi että minäkin näen postaukset ) minun oman tilini.

  4. Karita Kuisma kirjoitti:

    Hei Riia, Instassa @heljatuulia kävi sama juttu ja hän varmasti osaa neuvoa tilin palauttamisen kanssa. Aika pitkään hänellä kesti taistelu, jotta tili saatiin palautettua, mutta saatiin kuitenkin.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos, nyt mulla on henkilö joka osaa tätä hommaa hoitaa ja asia onneksi hissukseen eteneekin. Toivottavasti mahd pian pääsisin takaisin ja juuri vanhalle tililleni!

  5. Niina kirjoitti:

    Ehdottomasti on hermoja ja kärsivällisyyttä odottaa! Ja hyvää kannattaakin odottaa!😊❤ Kiitos kun jaat väliaikatietoja. Mahtavaa että oot löytänyt ihmisen joka osaa auttaa!❤

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kiitos, kärsitävällisyyttä ja hermoja tämä vaatii… huoh, tuntuu kyllä ikuisuudelta tämä!

  6. Tanja kirjoitti:

    Heippa,

    Mulla itsellä sama tilanne ja tosiaan Metalle yhteyden saaminen äärettömän vaikeaa. Pystytkö laittamaan mulle infoa, mikäli tilin takaisin saaminen onnistuu ja mitä kautta se hoidettiin. Tuhannet kiitokset ❤️

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Jos tilanne järjestyy ja palaan vanhalla tilillä Instaan, laita minulle vaikka siellä viestiä niin kerron miten onnistuin!! Autan sitten mielelläni!

  7. Sanna kirjoitti:

    Toivottavasti tilisi tulee takaisin,ihmettelinkin mihin katosit. Sit ymmärsin tänne tulla lukemaan.

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Hyvä kun tulit tänne ja selvisi! Toivottavasti olisin pian taas IGssa takaisin!

  8. Veera kirjoitti:

    Tsemppiä Riia ja toivottavasti tili palautuu pian! Oon aivan orpona ilman aamuista meikkiä ja höpinää, mutta hyvää kannattaa odottaa… <3 🙂

    • riiakoivisto kirjoitti:

      No toivotaan että olen pian taas linjoilla ja aamukahvi seurana!

  9. Maria M kirjoitti:

    Mukana ollaan! Sulla on iso tukijoukko! ❤️

  10. Riitta kirjoitti:

    Toivottavasti saat tilin takaisin. Outoa selailla instaa kun ei oo sinua siellä 🫣 täällä odotellaan.
    Ystävä seuraaja Kajaanista 😊👋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *