Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Auringon hehkuttama iho turvallisesti purkista, rakastan!

Kaupallinen yhteistyö: Vita Liberata

Auringon hehkuttama iho turvallisesti purkista, rakastan!

Ruskettunut iho on monen mielestä se ihanin, mutta nykyään auringon palvominen ei ole enää muodissa eikä kovin terveellistäkään. Hehkuvan sunkissed ihon voi saavuttaa turvallisesti purkista, ja minä ainakin rakastan tätä lajia!

The one and only Vita Liberata

Voin sanoa aivan suoraan, että olen aina ollut hyvin arka itseruskettavien tuotteiden käyttäjä. Haluan olla varma, ettei ihostani tule läikikäs, oranssi tai liian selkeästi itseruskettavalla tuotteella rusketetun näköinen. En tavallaan ” halua jäädä kiinni ” siitä, että ihoni hehku on purkista peräisin. Luonnollinen look on se, mitä olen tavoitellut aina.

Auringon hehkuttama iho turvallisesti purkista, rakastan!

Sunkissed iho on sellainen, jota minäkin himoitsen, etenkin kesäauringon alkaessa paistaa. Tykkään kevyestä päivetyksestä kasvoilla, kroppaan haluan väriä niin, että voin huoletta kulkea sääret paljaana lyhyessäkin hameessa ja shorteissa.

Vita Liberatan tuotteita olen suosinut jo vuosikausia, siitä asti kun sarjan tuotteet rantautuivat Suomeen. Tuotteet levittyvät iholle hyvin eikä niissä ei ole sitä klassista itseruskettavan tuotteen tuoksua. Olen aina saavuttanut Vita Liberatalla kauniin päivetyksen iholleni.

Meikkipakissa minulla on aina sarjan vartalomeikki Body Blur Medium Without Tan , jolla meikkaan mallien sääret ja kropan upeaksi kuvauksissa käden käänteessä. Lähes aina, saan kyselyitä miten sain aikaan hetkessä sellaisen sävyn iholle.

Paras mahdollinen tulos

Jotta lopputuloksesta tulee tasainen, kaunis ja luonnollisen näköinen auringon hehkuttama iho, kannattaa muistaa nämä asiat:

  • kuori ihosi huolellisesti aina ennen itseruskettavien tuotteiden käyttöä
  • kosteuta ihoasi hyvin jo ennen kun aloitat rusketustuotteiden käytön
  • käytä ihotyypillesi sopivinta koostumusta, valittavana on useita erilaisia laatuja aina voiteista suihkeisiin
  • helpota tuotteiden levittämistä hankkimalla levityskinnas ja/tai sivellin
  • anna tuotteiden kuivua iholla hetki ennen kun pukeudut
  • kosteuta ihoasi rusketustuotteiden välissäkin, jotta turvallinen purkista saatu rusketus näyttää hehkuvalta, iho kosteutetulta ja kauniilta

Mun suosikit

Kävin ennen aurinkolomaani suihkurusketuksessa. Matkalle pakkasin aurinkovoiteiden lisäksi myös Vita Liberta Fabulous Gradual Lotion tehokkaasti kosteuttavan sävyttömän itseruskettavan voiteen. Tällä tuotteella ylläpidin suihkurusketustuksen sävyä ja syvensin saamaani luonnollista päivetystä. Täydellinen kombo!

Suihkutettava Fabulous Tanning Mist suihkutettava itseruskettava on yksi oma suosikkini sarjan tuotteista, koska se on niin helppo levitttää iholle ja kuivuu nopeasti. Rusketus kehittyy iholla 6-8h aikana. Käytän aina levityskinnasta apuna, minkä tahansa koostumuksen kanssa. Luotan kintaaseen enemmän kun omaan taitooni levittää tuotteita pelkästään käsin tasaisesti!

Body Blur With Tan on varmaan eniten käyttämäni itseruskettava voide. Muistelen että olen aloittanut Vita Liberatan käytön tällä tuotteella. Voiteessa on siis mukana sävy, joten se on super helppo levittää iholle tasaisesti. Se on upea vartalomeikki, jos itseruskettava on unohtunut levittää iholle, mekko paljastaa sääret ja hipiä kaipaa välitöntä auringon hehkuttamaa sävyä. Ah! Täydellinen tuote!

Uusi tuttavuus minulle on Sunkissed Glow Tanning Dops with Vitamin C rusketustipat kasvoille. Olen oikeastaan aina skipannut kasvoilta itseruskettavat tuotteet, mutta suihkurusketus teki niin ihanan hehkun kasvoille, että päätin jatkaa sitä ihanuutta tällä tuotteella. Ai että, miten olen voinut elää kaikki nämä vuodet ilman tällaista täydellistä auringon hehkuttamaa ihoa? Olen rakastunut! Tämä tuote on 10/10! Niin ihana koostumus, helppo levittää ja upea lopputulos.

Vinkki! Käytän Vita LIberatan Tanning Body Brush sivellintä erityisesti kasvoille häivyttämään itseruskettavan voiteen hiusrajaan, kaulalle ja korville. Varmistun siveltimen avulla, että saan häivytettyä lopputuloksen pehmeäksi ja kauniiksi. Käytän harjaa myös vartalolle, erityisesti sormille, kyynärpäihin, varpaisiin, taipeisiin ja bikinirajaan. Minulla on kaksi harjaa, koska olen mieltynyt tähän tekniikkaan niin. Toinen kasvoille ja toinen vartalolle.

 

Koodilla RIIA20 saat Oletkaunis.fi verkkokaupasta kaikista Vita Liberata tuotteista -20 % alennuksen 8.-11.6.2023

Kaupallinen yhteistyö: Vita Liberata

2 kommenttia

  1. Tiiu kirjoitti:

    Kesä moikat.
    Kuoritko ihon aina ennen, jokaista itseruskettavan levitys kertaa? Eli kuorit vanhan rusketuksen pois ja laitat uuden?

    • riiakoivisto kirjoitti:

      Kuorin kerran-pari viikossa. Käytän itseruskettavaa noin 3-4 krt max viikossa. Eli en kuori siis jokaisen kerran jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *