Hae
Riia Koivisto

Juhannus; kesä, sauna, vasta ja koivun tuoksu

Kesä, sauna, vasta ja koivun tuoksu. Juhannus. Meidän suomalaisten juhla.

Vuonna 2019 minulta tilattiin Fine Finland -kirjaan päähine, joka olisi kuin vihta. Sain referenssi kuvan, mutta silti vapaat kädet vihdan toteuttamiseen.

Kuva @kanervamantilaphotography,  malli @janicatuominen @paparazzimodelmanagement, muah @leenawaggoner,  concept @penttimila,  overall @vainioseitsonen   päähine @riiakoivisto

Kun nyt katson kuvaa, tunnen suurta ylpeyttä siitä, että olen saanut tuoda tuohon upeaan kirjaan oman käden jälkeni. Edelleen voin sanoa wau, tulipa tuosta päähineestä upea!

Kuva on mieletön. Malli kaunis. Tyyli upea, Meikki ja kampaus ihanat.

Mun duuni on toisinaan pakahduttavan hienoa.

Yllättäen en ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa kukka juttua. Mietin, miten sellaisen rakentaisin, miten mallilla olisi mahdollimman hyvä olla kuvassa vihta päässä ja toki, mikä näyttäisi kuvassa hyvältä.

Rakensin kanaverkosta pohjan ja mallasin rakennelmaa tasaisin väliajoin omaan päähäni. Lähetin nämä valmistusvaiheen kuvat silloin Milalle, jotta sain vahvistuksen, käykö se kirjan tyyliin.

En ole aiemmin julkaissut näitä kuvia, ne ovat jotenkin unohtuneet. Vaikka tästä projektista on jo kaksi vuotta aikaa, se näyttää edelleen hienolle, ajattomalle ja niin mahtavan suomalaiselle. Juuri niin kuin kuuluukin.

Koivu vihta on yhtä kuin juhannus, sauna ja Suomi.

Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille rentouttavaa juhannusta!

 

Lue myös nämä

Työviikko takana, mitä kaikkea siihen mahtuikaan?

Mun duuni; Apocalyptican musiikkivideon kuvaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *