Hae
Riia Koivisto

Ärsyttääkö finnit? Weleda SOS Spot Treatment on täsmähoito näpyille!

Ärsyttääkö finnit? Vaivaako joku näppy juuri kun ihon pitäisi olla hehkeimmillään? Tuleeko sinulle stressistä ”sarvi ” keskelle otsaa? Ei hätää, sillä Weleda SOS Spot Treatment on täsmähoito näpyille ja se todella toimii!

Ihoni on herkkä, pintakuiva ja helposti ärsyyntyvä. Minulla on POD ja rosacea. Minulle tulee joskus pieniä finnejä, joista haluan tottakai aina mahdollisimman nopeasti eroon. En kuitenkaan voi tai halua käyttää sekaihon tuotteita, koska ne eivät riitä pinnasta kuivalle iholleni. Koen myös, että vaikka vaihtaisin ihonhoitotuotteeni tehokkaammiksi, ei yksittäisten näppyjen tuloon olisi vaikutusta. Näpyt kun ovat usein jonkun ruoka-aineen mukanaan tuomia ( juustot, suklaa tms ), tai stressin lieveilmiöitä.

Weledan SOS tuote sisältää antibakteerista paju-uutetta. Raikas piparmintun, laventelin ja timjamin tuoksuinen voidegeeli käytetään paikallisesti näppylän päälle, punottavalle kohdalle tai kunnon finnin taltuttamiseksi. Tehokasta tuotetta käytetään paikallisesti tarvittaessa.

Super!!!

Täydellinen pikku apulainen niin nuorille, naisille ja miehille, nuorille ja vanhoille, jotka taistelevat välillä pieniä ihon epäpuhtauksia vastaan.

 

Lue myös nämä:

https://riiakoivisto.vaikuttajamedia.fi/2021/03/19/hajustamaton-kosteusvoide-apteekista-kaikille-ihotyypeille/

Luonnonkosmetiikka tärpit by Fabriiak

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *