Hae
Riia Koivisto

Vegaaninen kaurajätski, lempeää herkuttelua viikonloppuun

#tuotesaatu

Sain karanteeniporukoiden iloksi lähetyksen Pingviinijäätelöltä. Meitä ilahdutti tämä lähetys valtavasti,, koska kyse oli nimenomaan vegaanisesta kaurajätskistä. Meillä tavallista jäätelöä syövät toisinaan vain Monte ja Svante, mutta kaikille maistuu myös kaurajätskit. Sean kanssa me korvataan jäätelö toisinaan omatekemällä banaanijutskalla.

Vegaaninen kaurajätski, lempeää herkuttelua viikonloppuun koko perheelle, kyllä!

Nyt kun olemme karanteenissa, lapset ovat saaneet jotain pientä jälkiruokaa joka päivä. Välillä se on rusinoita, välillä hedelmäpatukka, mutta kun Pingviinijäätelö -lähetys saapui, me herkuteltiin jätskillä. Ja aiotaan maistella sitä lisää nyt viikonloppuna.

Lapset tykkäävät, kun saavat ottaa ruokaa tai jälkiruokaa itse omalle lautaselleen. Se saa heidät tuntemaan olonsa selkeästi isommaksi. Pieniä suuria asioita.

Laitoin kaurajäätelö paloja lautaselle, ripottelin pintaan strösseleitä ja pieniä vaahtokarkkeja, ja tadaa, jälkkäri oli valmis!

Uutuus jätski oli muuten tosi hyvää. Mielestäni saman makuista kuin vaniljajäätelö aina on ollut. En osaa verrata sitä maitojäätelön makuun, koska olen niin tottunut kaurajätskin makuun. Nam.

 

Oletko jo maistanut uutta Vegaanista Pingviinijäätelöä?

 

Lue myös tämä:

10 minuutin marenkikakku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *