Hae
Riia Koivisto

Sininen ripsiväri tuo kevään kasvoille

Tuotteet saatu.

Joku sen juuri sanoi, että se on varma kevään merkki kun Riialla on sinistä silmissä! Niin se vaan on, että sininen ripsiväri tuo kevään kasvoille. Rakastan. Palaan aina tähän pieneen, mutta niin merkitykselliseen meikin sävyjen freesaukseen.

Minulla on ollut positiivinen suhde aina Max Factorin ripsiväreihin. Masterpiece Max on kuulunut ikisuosikkeihini vuodesta nakki, ja edelleen se on mielestäni yksi parhaista ripsiväreistä.

Sain testiin False Lash Effect Mascaran sekä siihen kuuluvan False Lash Effect Max Out Blue Primerin, jota voi käyttää siis joko mascaran alla tai sellaisenaan. Ja sen väri on todellakin sininen.

Primer kertoo tuovansa maksimaalista intensiivisyyttä ripsiin, kun se harjataan toisen ripsivärin alle. Siniset pigmnentit ja paksuntavat mikrokuidut antavat pohjan, jonka avulla ripsiin on mahdollista saada lisää tyuuheutta ja pituutta. Itse käytän Primeria ihan sellaisenaan, ja tykkään siitä niin, koska sen väri on täydellinen.

Sininen ripsiväri on mielestäni vuodesta toiseen aina vaan niin ihana. Sen tuoma raikkaus kasvoille on huikea ja kun kevätaurinko alkaa paistaa ja pisamat ilmestyvät kasvoille, on efekti täydellinen.

Oletko sinä värillisen ripsivärin rakastaja, vai pitäydytkö mieluiten mustassa?

 

Lue myös nämä:

Mieletön maskara! Pitkät, kaarevat ja tuuheat ripset – kiinnostuitko jo?

5 x ripsiväri! Etsitkö aina vaan sitä täydellistä mascaraa? Ehkä löydät sen nyt näistä!

Yksi kommentti

  1. Nadine kirjoitti:

    On se ihana! Se myös peittää silmien punoitusta tehokkaasti 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *