Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Ystävänpäivän arvonta! Osallistu ja voita tuotepaketti Nivealta sinulle ja ystävällesi!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Miten sinä juhlit ystävänpäivää? Ostatko lahjoja tai lähetätkö kortteja, soitatko maratonpuheluita parhaille kavereille vai mitä kuuluu sinun ystävänpäivän ohjelmaasi?

Tässä yksi hauska juttu sinulle ja ystävällesi! Osallistu Instagram sivuillani ystävänpäivän arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi ja ystävällesi ihanan Nivea Rose Watertuotepaketin. Yhden paketin arvo on noin 25€.

Paketti sisältää kolme tuotetta.

Nivea Rose Water Gel Cream päivävoide lupaa kosteuttaa ihoa 48 tunnin ajan. Ruusuvettä sisältävä voide tuoksuu hennosti, sopii erinomaisesti meikinalusvoiteeksi ja käy kaikille ihotyypeille, myös herkälle hipiälle.

Rose Care Micellar Face Wash puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti ja sopii erinomaisesti meikin poistoon.  Se tekee ihosta ihanan raikkaan ja puhtaan tuntuisen, sekä kosteuttaa.

Rose Care Micellar Water puhdistusvesi poistaa meikin kasvoilta, silmistä ja huulista. Misellivesi on kätevä treenikassissa ja erityisesti ihon pikapuhdistajana. Ruusuvettä sisältävä tuote on hellävarainen, mutta tehokas.

Tee näin: Klikkaa itsesi insta sivuilleni, seuraa minua ja tägää viestikenttään ystäväsi, kenelle haluaisit antaa lahjaksi tämän ihanan ruusuisen ihonhoitosetin Nivealta.

Voit osallistua sunnuntaihin 14.2.2021 klo 21 asti. Voittaja arvotaan jo ystävänpäivän iltana ja voittajalle ilmoitetaan viestillä! Arpaonnea ja ihanaa ystävänpäivän odotusta!

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *