Hae
Riia Koivisto

Mun suosikki kirppis huonekalut

Kierrätyskeskus ja kirppis loveeeee! Kyselin Instagramin puolella millaisia juttuja toivotte blogiin, ja joku teistä kysyi mikä on mun suosikki kirppis huonekalu. Piti oikein miettiä mistä eniten tykkään, mutta kun hetken katselin kotiamme päivänvalossa, valinta oli selvä.

Olen aina aivan tulessa kun löydän jonkun mahtavan kirppis huonekalun, joka sitten ihan oikeasti löytää paikkansa meidän kodista ja jota ihaillessa voi aina miettiä, että olipas tämä hyvä löytö.

Olimme vasta muuttaneet Espooseen, ja melkein heti löysin Suomenojan Kierrätyskeskuksesta tällaisen rottinkisen hyllyn. Otin kuvan, lähetin sen Svantelle ja pyysin hyväksynnän. Svante sanoi että anna palaa, osta ihmeessä!

En muista hyllyn hintaa, mutta veikkaan että se oli jotain kympin tai viidentoista euron luokkaa. Hylly pääsi oitis paraatipaikalle meidän olohuoneeseen ikkunan alle, ja siinä on pari viherkasvia ja lamppu. Lamppukin on kirppislöytö, tai oikeastaan tuunaus. Olen tehnyt isoista pulloista meille lamppuja, koska tykätään koko jengi pitää päällä pieniä valoja pitkin kämppää, ennemmin kuin kattovaloja.

Toinen kirppishuonekalu josta tykkään tosi paljon, on tämä valkoinen jakkara. Ostin sen Punavuori Kierrättää -palstalta sattumalta työkaveriltani ja asiakkaaltani stylisti Mirkka Siusluodolta. Meillä on myös Jari Karppisen tekemä Lyyti -jakkara tuossa vieressä, ja tämä taitaa olla Lyytistä se vanha ja alkuperäinen malli, ehkä. En ole kyllä aivan varma.. Jari tietäisi varmasti!

Jakkarassa on maali ihanasti kulunut, sen pinta vaatisi muussa käytössä hiomista, mutta viherkasvien alla se on juuri täydellinen näin. Eipähän tarvitse varoa, jos vettä joskus roiskuu tai multaa sotkeentuu maalipinnalle.

Myös melkein kaikki kukkaruukkuni ovat kirppishankintoja, ja niiden ihana erilainen tyyli viehättää minua valtavasti.

 

Mikä on sinun suosikki kirppisostoksesi?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *