Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Ripsivärin pohjustaja, taivuttava maskara sekä ja ripsari joka toimii kuin sateenvarjo, joko kiinnostuit?

Kaupallinen yhteistyö: Artdeco Suomi

Yhteistyössä Ardecon kanssa.

Joululahjavinkki ripsivärin rakastajalle tulee tässä! ja nyt sitä rumpujen pärinää, sillä tämä setti on sellainen jonka jokainen meikkaava ihminen itselleen tahtoo.

Tämä setti toimii näin:

  • Levitä puhtaisiin ripsiin Lash Booster Mascara Base ripsivärin pohjustajaa. Pohjustustuote vahvistaa ripsiä, antaa niille kiiltoa ja tukevoittaa ripsien rakennetta. Lisäksi se antaa extra volyymia maskaran alla.

  • Harjaa ripsiin Full Waves Curling Mascara joka tekee ihmeitä niin lyhyisiin kuin jo valmiiksi pitkiinkin ripsiin. Kaarevalla harjalla pääsee aivan ripsien tyveen, sen tuoma taivutus ja pituus ripsiin on huikea. Tämä ripsiväri on jokaisen maskaran rakastajan must have -tuote.

  • Sateenvarjo ripsille? Mitä, voiko sellainen oikeasti olla olemassa? Kyllä, Waterproof Maker väritön ripsiväri tekee mille tahansa maskaralle näkymättömän kalvon. Ripset saavat suojan, joka on vedenkestävä. Ei siis huolta että ripsari leviäisi poskille sään muuttuessa sateiseksi. Tämä läpinäkyvä ripsiväri on erinomainen lisä, jos maskara tarttuu päivän mittaan helposti ylä -tai alaluomelle ja näyttää loppupäivästä suttuiselle.

Miltä kuulostaa?

Tämä kolmen kopla on setti, joka ilahduttaa varmasti jokaista ripsivärin rakastajaa. Suomitytön yksi käytetyin meikktuotei on ripsiväri, eli tällainen lahja tulisi varmasti käyttöön. Minä ainakin ilahtuisin!

Käyttölahja, paras lahja.

Artdecon jälleenmyyjät löydät täältä

 

Kaupallinen yhteistyö: Artdeco Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *