Hae
Riia Koivisto
Kaupallinen yhteistyö

Anna joululahjaksi yhteistä aikaa ja hetkiä! (+ alekoodi Marskiin)

Kaupallinen yhteistyö: Hotelli Marski

Yhteistyössä Hotelli Marskin kanssa

joululahjaksi yhteistä aikaa

Tadaa, on joulukuun ensimmäinen päivä, joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamisen ja joululahjojen aika!

Olen miettinyt paljon millaisia lahjoja haluaisin antaa ja saada, ja sen perusteella ideoinut vinkkejä joulukuun jokaiselle päivälle. Anna joululahjaksi yhteistä aikaa ja hetkiä!

Tässä ajatuksia joita listasin ylös, kun mietin mitä minä haluaisin antaa läheisilleni lahjaksi:

  • Yhdessäolo
  • Tässä hetkessä eläminen
  • Nautiskelu
  • Ei mihinkään kiire
  • Toisen laittama aamiainen
  • Turvallinen olo
  • Kaunis ja siisti ympäristö

joululahjaksi yhteistä aikaa

Hotelliloma kaupungissa on lahja jonka soisin kaikille läheisilleni. Haluaisin yhteen kaikki tärkeimmät ihmiset ja antaisin lahjaksi pienen staycation loman, jossa voisimme kaikki olla yhdessä, mutta silti jokaisella perheella, pariskunnalla ja yksilöllä olisi oma ihana tilansa, jossa rauhoittua ja viettää laatuaikaa.

Pehmeä sänky, iso telkkari ja näkymä kaupunkiin, ah, pääsen jo tuohon täydelliseen olotilaan ja nautin.

Elämme erikoista aikaa ja vuotta. Korona on kadottanut elämästämme matkustamisen kauas. Siksi nyt on aika matkustaa lähelle. Nauttia siitä mikä on mahdollista. Tehdä pieniä minilomia turvallisesti omassa maassamme.

Hotelli Marski sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintiellä. Miniloma hotellissa, kävely kaupungissa, maisemien katselu ja hetkestä nauttiminen on jotain mikä on nyt mahdollista. Hotelliloma on lahjana täydellinen kaikille rakkaille.

Runsas aamiainen kruunaa miniloman. Minulle toisen laittama aamupala on arjen luksusta jota ei korvaa mikään muu. Se, että voi istua kaikessa rauhassa kahvikupin kanssa lukemassa lehtiä, ottaa aikaa, katsoa isoista ikkunoista kaupunkia erilaisesta kulmasta, tarjoaa hetkiä jotka voi laittaa mielen sopukoihin, muistoihin joita vaalia myöhemmin. Sellaisia lahjoja minä haluan tarjota läheisilleni, erityisesti juuri nyt.

joululahjaksi yhteistä aikaa

Anna lahjaksi yhteistä aikaa, elämyksiä ja muistoja.

Lahjakortti hotellilomalle on jotain mikä ilahduttaa meistä ketä tahansa.

joululahjaksi yhteistä aikaa

Saan ilokseni vielä kertoa, että minulla on teille alekoodi, jos hotelliloma houkuttelee.

Tarjous sisältää majoituksen kahdelle hengelle Classic huoneessa 115 € / yö, sisältäen buffet aamiaisen ja lasillisen kuohuviiniä Marskin Baarissa. Tarjous on voimassa viikonloppuisin ja loma-aikoina 28.2.2021 saakka. Varaus netissä osoitteessa  www.scandichotels.fi  Käytä varauksen yhteydessä koodia BLOGI ja kirjoita viestikenttään Fabriiak.

 

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Anna joululahjaksi yhteistä aikaa ja hetkiä!

Kaupallinen yhteistyö: Hotelli Marski

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *