Hae
Riia Koivisto

Haluatko oppia helpon smokey eyes silmämeikin?

Sumusilmät eli smokey eyes silmämeikki on varmaan eniten toivottu meikki työssäni Kun asiakas tulee meikiin, hän haluaa jotain sellaista, mitä ei itse osaa niin hyvin tehdä, ja yleensä silloin panostetaan juuri silmämeikkiin.

Tein instaan helpon tutoriaalin tästä tummasta silmämeikistä, joten suuntaa sinne katsomaan miten iisisti meikki syntyy. Tänään meikki löytyy myös stooreista, mutta tallennan kaikki meikkivideot myös kohokohtiin, jotta niihin voi palata myöhemminkin.

Rakastan voidemaisia luomivärejä, ja mielestäni helpoin silmämeikki onkin tehty niitä apuna käyttäen. Tumma silmämeikki vaatii mustaa luomiväriä ensin pohjalle ja siksi tuotteessa saakin olla reilusti pigmenttiä. Voidemainen väri toimii myös pohjustuksen tavoin koko silmämeikille ja toimii ihan sellaisenaankin.

Artdeco Highperformance Eyeshadow Stylo on vedenkestävä ja sopii joko ihan sellaisenaan käytettynä tai puuterimaisen värin kanssa yhdistettynä.

Tässä meikissä käytin mustaa ( sävy 01 ) ja tummaa luumuunruskeaan vivahtavaa sävyä ( sävy 46 ). Näiden päälle lisäsin vielä Physicians Formula Bronze Booster paletin mattaa ruskean harmaata väriä. Instensiivisen lopputuloksen silmämeikkiin saa laittamalla vielä silmän sisäpuolelle mustan kajal rajauksen. Lopputuloksen viimeistelee reilu kerros mustaa maskaraa.

Kokeile ja kerro miten onnistuit. Jaa kuvasi instassa ja tägää minut siihen. Olisi ihana nähdä miltä juuri sinun meikkisi näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *