Hae
Riia Koivisto

Helppo avokado-katkarapu herkku

Minulla on usein tapana lähteä kauppaan niin että olen ihan super nälkäinen! Sitten ostan kaikkea ihan älytöntä ja sorrun karkkeihin, mitä en oikeasti edes syö koska noudatan ketoruokavaliota. Mutta näin kuitenkin helposti tapahtuu nälkäisenä.

Nyt kerrankin vahingoista viisastuneena tein ennen kauppaan lähtöä itselleni täydellisen herkun. Teen aivan varmasti tätä toisenkin kerran, ja siis ihan ruoaksi.

 

  • katkarapuja
  • vegaanista kurkkumajoneesia
  • tilliä
  • sitruunamehua
  • mustapippuria
  • suolaa
  • avokado

Sekoitin katkarapujen joukkoon majoneesia, laitoin mausteet, sitruunamehun ja sekoitin. Puolitin avokadon ja tein valmiit viillot siihen päälle. Sitten vaan katkarapumajoneesi avokadon päälle ja pääsin herkuttelemaan, täydellistä!

Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *