Hae
Riia Koivisto

Tuoksu kuin kotiin olisin tullut

Tuote saatu

Kuten olen aiemminkin maininnut, olen hyvin ronkeli tuoksujen suhteen. Käytän muutamaa tuttua ja turvallista tuoksua ja pitäydyn niissä vuosikausia. Miten tylsää, eikö?

Sain testiin vaikka mitä ihania tuoksuja, mutta jostain syystä tämä yksinkertaisen tyylikäs pakkaus ja tuoksun nimi huusivat nimeäni. Päätin olla rohkea ja testata sitä heti iholleni. Ah, kuin kotiin olisin tullut. Rakkautta ensi nuuhkaisulla. Niin ihana, niin osa minua, tuoksu josta en luovu ihan helposti.

Tämä parfyymi on sellainen, johon haluan tulevan muistoja. Että silloin kun käytin tätä, tapahtui sitä ja tätä ja että tämä tuoksu tuo mieleeni tiettyjä asioita ja paikkoja… Tiedätte varmaan mitä tarkoitan?

Guerlain Aqua Allegoria Orange Soleia on raikas, tyylikäs ja naisellinen. Bergamotti ja veriappelsiini vetoavat juuri minun hajuaistiini. Sekoitus kirpeän raikasta, mutta silti hedelmäisen pehmeää tuoksua on kuin minulle luotu.

Millainen tuoksu vetoaa sinuun? Oletko yhden parfyymin tyyppi vai tykkäätkö vaihdella tuoksuja fiiliksen tai vuodenajan mukaan?

Yksi kommentti

  1. Emmi / Hi from Emmi kirjoitti:

    On muuten aivan totta, että eri parfyymeihin ja ylipäätään tuoksuihin, voi olla kytköksissä paljon muistoja – niin hyvässä kuin pahassa. Oma parfyymikokoelmani on melko laaja, mutta silti käytän hyvin kausittain tiettyjä tuoksuja. Välillä innostuu vahvemmasta tuoksusta ja välillä käyttää mielummin lempeämpiä hajusteita. 🙂

    Emmi / Hi from Emmi
    https://www.hifromemmi.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *