Hae
Riia Koivisto

Neea Kuurne – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 12.

*Sisältää mainoslinkkejä

Neea Kuurne – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 12.

Neea Kuurne – tutustuin Neeaan kauan aikaa sitten, kun hän oli Loose baarissa töissä ja minä todella usein asiakkaana 😉 Loose oli kantapaikkani, ja baarityöntekijöiden kanssa tuli usein juteltua kuin omien kavereiden kanssa.

Jossain vaiheessa Neea alkoi kysellä minne maskeerauskouluun hänen kannattaisi suunnata. Suosittelin silloin Makeup Foreverin omaa koulua Helsingissä, jossa silloin opetin itsekin. Sinne hän sitten suuntasi ja tässä ollaan nyt, kollegoina! Neea on aina ollut päämäärätietoinen, hyvä tekijä, joka nousi esiin jo meikkikoulun luokassa silloin kauan sitten. Arvostan Neean taiteellisuutta, joka näkyy vahvasti hänen kädenjäljessään.

TaidettA JA TYÖTÄ FREELANCERINA

” Olen Neea Kuurne, meikkaaja -maskeeraaja ja olen ollut alalla 10 vuotta.  Valmistuin Makeup Forever Academystä luokkani parhaana ja sain stipendin Pariisin Makeup Forever kouluun jossa kävin kouluttautumassa vähän lisää.  Urani alussa olin töissä  myös MAC kosmetiikka brändillä vuoden jonka jälkeen ollut täysipäiväisenä freelancerina. Teen suurimmaksi osaksi töitä viihde alalla, näyttävät meikit ovat minun THE juttu.

Oma intohimo taideprojekti ollut jo monen vuoden ajan huulitaide, jonka kanssa olen päässyt pitämään parit omat näyttelyt mm. New Yorkissa.

 

SUOSIKIT X 5

  1. Sensai Irtopuuteri  

” Paras puuteri, hienojakoinen, pehmeä eikä anna flashbackiä. ”

2. Charlotte Tilbury Magic Vanish Color Corrector

” Täydellinen pehmeä ja pigmenttinen koostumus tummien silmien alusten peittoon. ”

3. Rèphr – siveltimet

” Parhaat siveltimet alalla, japanilaista käsityötä. Hyvin pehmeät ja virheetön lopputulos tuotteiden levityksessä aina. ”

4. Charlotte Tilbury – Pillow Talk huultenrajauskynä

” Tämä tuote pitäisi olla kaikilla pakissa! Paras universaali nude sävy joka sopii kaikille. ”

5. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base

” Täydellinen superkosteuttava sorbettimainen kosteusvoide. Tuoksu on hennon greippinen jota moni asiakas rakastaa. Preppaa ihon täydellisesti meikkiin kun meikkiin. ”

Olipa ihana huomata, että Neean suosikkipuuteri kuuluu omiin suosikkeihini myös! Bobbi Brownin kosteusvoide on täydellinen tuote minunkin mielestä ja taidanpa tehdä tänään tilauksen Charlotte Tilburylle….

Kiitos Neea kun sain sut mukaan tähän sarjaan. En itse kyllästy varmaan koskaan lukemaan kollegoiden suosikkituotteista!

 

Lue myös nämä:

Riku Campo – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 10.

Jennifer Appleton – Meikkitaiteilijoiden suosikit osa 11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *