Hae
Riia Koivisto

Vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet -by Riia

Vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet – by Riia

Mietin mitkä kosmetiikkatuotteet ovat sykähdyttäneet minua tänä vuonna ja mitä tuotteita olen ostanut lisää kun tuote on loppunut. Erityisesti pohdin mitkä kosmetiikkatuotteet ovat päässeet niin omaan käyttööni kuin työ käyttöönkin.

Tässä spontaanisti laadittu lista, joka ei ole missään paremmuus järjestyksessä. Voi olla että olen unohtanut jonkin tärkeän suosikin, mutta jos näin on, se tulee varmasti esille taas!

Jeffree Star F*ck Proof Mascara hurmasi minut heti. Sen upea pakkaus sai jo ensimmäiset huokaukset aikaan, mutta ripsivärin laatu vakuutti minut niin, että nyt käytössäni on jo kolmas ripsiväri samaa laatua. Tämä mascara tekee kaiken mitä lupaa; antaa tuuheutta, erottelee ja pysyy takuuvarmasti. Ehdottomasti yksi vuoden parhaimmista ripsiväri uutuuksista!

Korento Botanical Finishing Powder viimeistelypuuteri on huikea. Se pitää ihon kiillottomana pitkään, on laadultaan henkäyksen ohut ja jättää iholle ihanan pehmeän pinnan. Kotimainen irtopuuteri sisältää sertifioitua luomuriisiä.

L´Oréal Paris True Match Nude meikkivoide osui ja upposi kerta laakista! Tämä on todellinen pihistä tai panosta -tyyppinen meikkipohja. Tällä tarkoitan että tuotteen hinta ei päätä huimaa, mutta laatua on sitäkin enemmän. Ihanan ohut seerumimeikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille kuluttajille.

Lumene Longwear Eyebrow Definer kulmakynä on ollut oikea löytö! Kulmakynän laatu on tarpeeksi kova, jotta kynän kärki pysyy tarkkana ja terävänä aivan loppuun saakka. Hyvät värit saavat bonusta meikkaajalta ja toisessa päässä oleva laadukas ja napakka harja.

Lavera Kulmakarvageeli Hazel Blond on edullinen, toimiva ja hyvän värinen kulmakarvageeli, jota suosittelen ihan kaikille. Tuote sopii niin miehille kuin naisille. Geeli antaa kevyen pidon lisäksi kauniin luonnollisen sävyn kulmakarvoille.

MAKETHEMAKE Vitamin E Blush & Glow Duo on ihastuttanut minut täysin. Toisessa purkissa oleva glow -tuote tuo iholle ihanan hehkun. Voidemainen poskipuna sisältää reilusti pigmenttiä, mutta on helppo häivyttää meikkipohjan päälle. Monitoimiduon sävyt sopivat myös sipaistavaksi luomelle. Täydelliset sävyt, ihana koostumus.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer peitevoide sopii todellakin vaikka koko pohjameikin tekemiseen. Sen ohut laatu on upea aikuisellekin iholle häivyttämään tummuutta silmien alta, peittävyys aivan omaa luokkaansa. Tuote sopii siis peitevoiteeksi paikallisesti käytettäväksi, tai koko kasvoille pohjaksi. Loistava!

Sisley Phyto-Teint Nude meikkivoide on selektiivisen kosmetiikan puolella vailla vertaansa tämän vuoden uutuuksista! Nude meikkivoide on todellinen helmi, joka on kuin toinen iho! Rakastan sen tuomaa hehkua iholle. Huikea yhdistelmä peittävyyttä ja luonnollisuutta samasta purkista. Bonuksena Sisleyn tuotteille ominainen hoitavuus.

Physicians Formula Matte Monoi Butter Bronzer aurinkopuuteri on mattapintainen, täydellisen sävyinen tuote jokaisen meikkipussiin sopivaksi. Sen huumaava tuoksu saa välittömän kaipuun aurinkolomalle. Puuterin tuoma sävy tuo auringon hehkuttaman ihon jokaiseen päivään. Huipputuote edulliseen hintaan.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum yhdistää meikin ja ihonhoidon salat onnistuneesti. Deep -sävy toimii täydellisesti voidemaisena aurinkopuuterina tai tummemmalla iholla kauniin hehkun tuojana. Samalla tuotteella voi sävyttää meikkivoidetta ja tuoda siihen lisää lämpöä lisäämällä muutama pisara seerumimeikkivoidetta oman meikkivoiteen sekaan. 

Isadora Cream Blush on onnistunut uutuus voidemaisten poskipunien kategoriassa. Voidemainen puna sopii myös huulille, eli on loistava monikäyttötuote esim matkalle mukaan. Hyvin levittyvä koostumus ja kauniit sävyt ovat ainakin minun mieleeni.

Mikä on sinun suosikki kosmetiikkatuotteesi, jota ostat aina uudelleen ja uudelleen?

 

Lue myös nämä:

Irtopuuteri suosikit Top 6

Riian top 5 -kosmetiikka suosikit just nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *