Hae
Riia Koivisto

Ongelmia IG:ssa ja ajatuksia somesta ja sen merkityksestä elämässä

Te jotka seuraatte minua Instagramissa, tiedätte, että teen paljon meikkitutoriaaleja stooreihin. Tiedätte myös, että olen kohta jo kuukauden kamppaillut pahojen pikseli ongelmien kanssa.

Kun IG on osa työtäni, ja kun tekniikka tökkii, huomaa miten paljon se, että homma ei toimi vaikuttaa elämään. Ongelmat IGssa , ajatuksia somesta ja merkityksestä elämään – tässäpä hieman pohdintaa aiheesta.

Kun instan ongelmat alkoivat, menin melkein paniikkiin. En pystynyt miettimään mitään muuta, kuin että miten ratkaisisin ongelman. Huomasin että jouduin myös pohtimaan kuinka iso osa elämääni instagram oikeastaan on. Säikähdin suorastaan kun tajusin että se vaikuttaa kaikkeen. Ihan kuin olisin vain puolikas itsestäni kun en voinutkaan jakaa asioita somessa seuraajilleni.

Viikon hiljaiselon jälkeen olin rauhallisempi ja huomasin että oikeastaan nautin siitä, että minun ei tarvinnut koko ajan päivittää asioita someen. Olikin helpompi hengittää eikä niin kiire tehdä asioita koko ajan.

Sanoinkin ystävälleni, että ehkä tämä on universumin tapa vähentää ruutuaikaani.

Yhtäkkiä kuitenkin pikseli ongelma katosi ja pääsin taas normaalin stoori päivityksen rytmiin kiinni.

Sain ihania viestejä seuraajiltani, joissa kerrottiin miten iloiseksi tulette kun jaan sisältöä ja että olen taas aktiivinen somessa. Sain valtavasti virtaa siitä, että tunsin tuovani ihmisille hyvää mieltä kauneuden saralta. Se jos jokin sai minut ymmärtämään että some on minulle tärkeä.

Olen valtavan kiitollinen ja onnellinen vuorovaikutuksesta seuraajieni kanssa. On ihanaa olla se ihan tavallinen Riia, jolta kuka vaan uskaltaa kysyä meikki -ja hiusvinkkejä, tai kertoa vaikka millainen päivä on ollut.

Kuvat: @noorabomphotography

Vaikka some vie aikaa ja toisinaan mietityttää mitä kaikkea siellä voin jakaa, huomaan että se antaa enemmän kuin ottaa.

Olen oma itseni ja en salaile mitään. En esitä tai halua olla parempi kuin oikeasti olen. Olen välillä väsynyt ja nyt viime aikoina erityisen kyllästynyt näihin jatkuviin teknisiin ongelmiin. Mutta pääasiassa olen iloinen oma itseni, sekä somessa että sen ulkopuolella.

Summa summarum. Ongelmien myötä olen huomannut, ettei minun tarvitse roikkua instagramissa koko aikaa. Ehdin kyllä päivittää asioita sinne pari kertaa päivässä ja vastailla seuraajieni viesteihin. Olen saanut sopivasti etäisyyttä someen, mutta huomannut silti sen positiivisen merkityksen elämässäni.

Toivon että ongelmat ratkeavat ja pääni saa muuta ajateltavaa kuin näkyykö kuvat normaalisti vai jatkuvana pikselimössönä.

Ihanaa viikon alkua teille kaikille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *